SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!

Mădlina Ghenea, în loja lui Grigor Dimitrov la Madrid +49   FOTO
Mădlina Ghenea, în loja lui Grigor Dimitrov la Madrid

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 13:26 / Actualizat luni, 01 mai 2023 14:23

Actrița Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a făcut apariția la prestigiosul turneu de tenis de la Madrid, unde a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov (31 de ani, #32 ATP) la meciul cu Carlos Alcaraz de duminică. Presa speculează deja o posibilă idilă între cei doi.

Ar putea fi unul dintre cuplurile anului în showbiz-ul mondial! Frumoasa Mădălina Ghenea a luat pe toată lumea prin surprindere cu prezența sa de la turneul din capitala Spaniei. Modelul a urmărit meciul Alcaraz - Dimitrov din boxa bulgarului, iar speculațiile au început deja să se răspândească în social-media.

„Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a titrat presa din țara vecină.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!
Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea afirma recent că „a învățat să-și păstreze viața privată cât mai intimă”

Mădălina Ghenea (35 de ani) a dezvăluit scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, acum la Galatasaray. Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo. 

Ea a mărturisit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian: ”Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip. 

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Andre Agassi, despre modelele aduse de Ion Țiriac la turneul de la Madrid: „Mi-era greu să mă concentrez la minge”

EXCLUSIV Cum ajungi instructor de tenis? 10 ponturi de la una dintre cele mai tinere antrenoare din România + sfaturi pentru părinți: „N-ar trebui să gândească așa”

Controversă uriașă la Madrid: a apărut pe teren cu logo-ul unui sponsor sancționat pentru aprovizionarea Rusiei în războiul din Ucraina!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
VanBasten
VanBasten  •  03 Mai 2023, 16:59

Daca vede Tepelin comentariile la acest minunat articol dn sport (tenis), iar va face Dorei.

VanBasten
VanBasten  •  03 Mai 2023, 13:29

Ce frumos ar fi o comuniune romana-bulgara, consumata pe Podul prieteniei Giurgiu-Ruse si filmata din drona.

VardyParty
VardyParty  •  02 Mai 2023, 20:01
Postat de laurkro pe 02 Mai 2023, 17:23

Alta “cinstita” care caută frumusețea interioară :))))))))

Exista un site, in America, unde proprietarii de mașini cu peste un milion de mile la bord se dau mari și își fac selfies cu kilometrajul la vedere. Din ce se pare, au început sa accepte și mașini din Europa, doar ca - firește - acestea trebuie sa aibă 1.6 milioane kilometri la bord.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează