SPORTURI  »  TENIS  »  MUTUA MADRID OPEN

Acuzații de misoginie la Madrid, în ziua în care Sabalenka și Alcaraz sunt sărbătoriți » Bianca Andreescu a intervenit: „Nu e OK”

Aryna Sabalenka // foto: twitter
Aryna Sabalenka // foto: twitter

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 20:53 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 21:37

Organizatorii turneului de la Madrid i-au sărbătorit astăzi atât pe Aryna Sabalenka (25 de ani, locul 2 WTA), cât și pe Carlos Alcaraz (20 de ani, 2 ATP). Diferența dintre torturile primite de cei doi i-a scandalizat unii fani ai sportului alb. Chiar și Bianca Andreescu s-a pronunțat pe subiect.

Aryna Sabalenka, a doua cea mai bună jucătoare a lumii, și Carlos Alcaraz, locul 2 mondial în circuitul masculin, sunt aniversați astăzi. Bielorusa a împlinit 25 de ani, ibericul 20.

Cum ambii sunt în continuare angrenați în turneul de la Madrid, calificați în cele două finale (Sabalenka versus Swiatek, Alcaraz vs. Struff sau Karatsev), organizatorii competiției le-au pregătit câte o surpriză.

Acuzații de misoginie la Madrid, în ziua în care Sabalenka și Alcaraz sunt sărbătoriți

Alcaraz, care a jucat astăzi semifinala cu Borna Coric (6-4, 6-3), a primit tortul chiar pe teren. Carlos, favoritul gazdelor, a primit un tort uriaș, pe etaje, care i-a fost livrat de mai multe persoane.

În schimb, Aryna, care nu a jucat astăzi, a fost sărbătorită pe un culoar, unde o mică delegație a întâmpinat-o cu un tort ce avea lumânările aprinse.

Diferența între torturile pe care cei doi sportivi le-au primit a scandalizat unii fani ai tenisului. „Diferența este uluitoare”, a scris un utilizator Twitter.

Ocupă aceeași poziție în clasamentul mondial, au același număr de turnee de Grand Slam în palmares, Aryna are momentan mai multe turnee Masters câștigate. Asta e misoginie”, a completat acesta.

Bianca Andreescu: „Nu e OK”

Pe subiect s-a pronunțat și Bianca Andreescu. Jucătoarea canadiană cu părinți români a distribuit postarea menționată mai sus și a comentat succint: „Nu e OK”.

Carlos Alcaraz este favoritul tribunelor de la Caja Magica, jucătorul numărul 1 al Spaniei în prezent și campionul en-titre la Madrid. Și Aryna Sabalenka a câștigat o dată turneul din capitala Spaniei, în 2021, când a învins-o în finală pe Ashleigh Barty. 

Acuzații de misoginie la Madrid, în ziua în care Sabalenka și Alcaraz sunt sărbătoriți » Bianca Andreescu a intervenit: „Nu e OK”

Mai multe știri din tenis: 

Ratează Roland Garros? Continuă calvarul: Rafael Nadal s-a retras și de la Roma!

Roger Federer și detaliul de 23.000 de dolari care a impresionat la Met Gala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  06 Mai 2023, 16:58
Postat de cirus11 pe 05 Mai 2023, 21:37

Ce prostie... cu cati oameni trebuie sa imparta tortul ala Sabalenka?? Ea si echipa ei. In schimb Alcaraz este la el in tara, acasa... de ce sa acuzi ceva de misoginie cand e bineinteles legat de nationalitate?? Sabalenka sa spuna mersi ca mai are dreptul sa concureze in Europa. A condamnat vreo secunda razboiul la modul serios?

Ce maladie bizara e regresismul , oameni spalati pe creier care se mandresc cu asta. Ai condamnat razboiul pe ziua de azi?

Potio
Potio  •  06 Mai 2023, 15:52

Pai Carlitos e de al lor..nu e nici o discriminare..si mie imi pasa de ai mei nu de altii ..Bianca sa taca si sa înceapă sa joace nu sa se joace...hehe

andrei.v.c
andrei.v.c  •  06 Mai 2023, 12:09
Postat de adriann_ pe 06 Mai 2023, 11:44

Ce-i aia ma "doar o bielorusa"? Asa ceva...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează