SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Mai greu pe tablou » După trei victorii în calificări, Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur la Paris

Adrian Ungur a înfruntat ieri și vremea rea de la Paris // FOTO AFP
Adrian Ungur a înfruntat ieri și vremea rea de la Paris // FOTO AFP

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Sub un cer amenințător a început ieri cel de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului. Ploaia a fost o prezență constantă la Roland Garros. Cu toate acestea, câteva meciuri au ajuns la deznodământ.

Printre ele și cel dintre Adrian Ungur, 204 ATP, și Igor Sijsling, 123 ATP. Ambii jucători au trecut prin calificări, cu diferența că românul a reușit să câștige trei meciuri, în timp ce olandezul a pierdut în turul al treilea, dar grație retragerilor el a ajuns pe grila principală din postura de lucky loser.

Pentru că a mai primit o șansă, Igor a profitat din plin de ea. A adunat energie și a luat primele două seturi, 6-1, 6-2. Timp în care românul aflat pentru a șaptea oară pe tabloul unui turneu de Mare Șlem nu și-a găsit ritmul. În partea a treia a revenit, a reușit să-i pună probleme lui Sijsling și să împingă în tie-break meciul.

Olandezul a fost din nou mai inspirat și s-a impus cu 6-1, 6-2, 7-6 (5). Pentru Adi, 31 de ani, se repetă povestea de la celelalte competiții de Mare Șlem.

Din cele șase participări anterioare, o singură dată a reușit să treacă de primul adversar. S-a întâmplat în 2012, la Roland Garros, când l-a învins pe David Nalbandian și apoi s-a înclinat în fața lui Roger Federer.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Mai 2016, 12:20

...da ...a pierdut ...dar a luptat din rasputeri ...Respect Adrian Ungur !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează