SPORTURI  »  TENIS  »  PROPUNERE

Ar fi șocul anului în tenis! Venus și Serena Williams cheamă înapoi în circuit două mari campioane de Grand Slam

Serena Williams // foto: Imago +25   FOTO
Serena Williams // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 10:35 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 10:55

Venus Williams (41 de ani, locul 152 WTA) a dezvăluit că ea și sora ei, Serena (39 de ani, 40 WTA), le-au invitat pe Maria Sharapova (34 de ani) și Caroline Wozniacki (31) să revină în tenis.

Fostă jucătoare cu 36 de trofee cucerite de-a lungul carierei, printre care 5 de Grand Slam, Sharapova s-a retras din activitate în februarie 2020.

Acesteia i-a fost propus să revină în circuit de către două foste rivale, Venus și Serena Williams. Conversațiile lor au avut loc la Met Gala, excentricul eveniment monden găzduit de Metropolitan Museum of Art, la New York.

Venus și Serena Williams o cheamă înapoi în circuit pe Maria Sharapova

Întrebată despre fotografia publicată de Sharapova pe Instagram, în care rusoaica se află alături de surorile Williams, Venus a spus:

„În primul rând, Serena și eu vorbeam despre ea în ziua de dinainte. Speram ca încă să joace. Apoi am văzut-o și i-am spus ambele, separat, că ne-am dori ca încă să fie în circuit. Am fost așa fericite să ne vedem. Au existat îmbrățișări, povești și o fotografie. 

Chiar dacă concurăm din greu pe teren pentru ani buni, încă ne iubim și ne respectăm. Dacă dorești să te întorci, Maria, fă-o! La fel și pentru tine, Caroline (Wozniacki, n.r.)”.

+21 FOTO

Caroline Wozniacki, retrasă din circuit la 29 de ani 

Daneza Caroline Wozniacki (31 de ani) s-a retras aproximativ în aceeași perioadă cu Maria Sharapova. Mai exact, în ianuarie 2020. Fost lider mondial, Wozniacki a câștigat 30 de titluri într-o carieră în care a adunat peste 600 de victorii și a rămas pe prima treaptă a podiumului la nivel mondial vreme de 71 de săptămâni.

Singurul trofeu de Mare Șlem din cariera danezei a venit în 2018, la Australian Open, când a învins-o pe Simona Halep. La finalul acelui an, ea a anunțat că suferă de artrită reumatoidă, o boală autoimună, care a limitat-o de multe uneori în pregătire.

„Cred că există și viață după tenis, acum începe un noul capitol. Sunt sigură că o să-mi fie dor de tenis, dar cu siguranță vor există momente în viață care vor însemna la fel de mult. O să-mi lipsească adrenalina, ceea ce simți într-un meci strâns, când reușești să întorci de la 1-5. Asta va fi greu de replicat”, spunea, emoționată, Caroline Wozniacki, în momentul retragerii.

Citește mai multe știri din tenis: 

Marius Copil are o nemulțumire și după week-end-ul perfect din Cupa Davis: „Le-am zis că suntem la un telefon distanță”

Marele Nick Bollettieri pune frâna entuziasmului în cazul Emma Răducanu: „În 5 luni, aflăm primul răspuns”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează