SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Sharapova a dezvăluit momentul cumplit din carieră: „Am chemat-o pe mama să doarmă cu mine! Totul m-a dezgustat complet”

Maria Sharapova, foto: Guliver/gettyimages +31   FOTO
Maria Sharapova, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 10:11 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 13:27

Rusoaica Maria Sharapova, 33 de ani, a vorbit într-un documentar pentru Movistar+ despre cel mai greu moment din carieră, când a fost depistată pozitiv cu meldonium.

Maria Sharapova a primit o suspendare de 15 luni din tenis, dar cvintupla campioană de Grand Slam nu s-a împăcat deloc cu situația, după decizia celor de la TAS.

Maria Sharapova: „M-a dezgustat că îmi păsa de ce spune lumea”

„În acea dimineață (nr. când a trebuit să facă anunțul), m-am trezit și m-am simțit de parcă mă pregăteam pentru un meci. Mi-a fost foarte greu să mă gândesc că trebuie să dau ochii cu lumea și să spun că am făcut totul praf.

După conferința de presă, mi-am șters toate conturile de pe rețelele de socializare din telefon, ca să mă protejez, să îmi păstrez sănătatea și să mă apăr de opinii și judecata altora. De obicei, nu eram preocupată de ce spune lumea, dar brusc s-a întâmplat asta și am simțit că îmi pasă. Asta m-a dezgustat. A fost un sentiment foarte neplăcut”, a explicat Maria Sharapova.

+21 FOTO

Apoi, fostul număr 1 mondial a continuat și a dezvăluit că familia ei a însemnat foarte mult în recuperarea ei mintală. „Mama mea a dormit săptămâni întregi cu mine... deci am avut sprijin. Și tată meu s-a asigurat că sunt bine și m-a protejat. A trebuit să îmi recapăt controlul și să conștientizez că am stricat lucrurile, să nu dau vina pe alții”. 

Citește și alte știri de tenis:

EXCLUSIV Andrei Pavel, poveste halucinantă la GSP Live: „Mi-a luat banii din concursuri și bonusuri și a fugit cu ei”

Serena Williams, implicată într-un proiect colosal » Investește la o echipă de fotbal, alături de staruri planetare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ballzack
ballzack  •  26 Iulie 2020, 18:53
Postat de Nick Rasu pe 26 Iulie 2020, 12:59

Cum sa-si stearga Retelele de Socializare prostilor... ce e patroana la FB...Twitter...poate si-a sters conturile...prosti mai sinteti....

Nu si-a sters conturile niciodata, prostane! Si-a sters retelele de pe telefon, exact cum scrie in articol. Adica app-urile, ca sa nu fie tentata sa le acceseze. Conturile au ramas deschise. In plus, prostane, FB si Twitter nu au patron, prostane! Au CEOs si share holders, ca sunt listate la bursa, deci, dupa lege, nu mai au cum sa aiba patroni. Patroni in capul tau de roman din Romania, prostane!

trink
trink  •  26 Iulie 2020, 16:15

sunteti facuti gramada!

859779594095355
Nick Rasu  •  26 Iulie 2020, 12:59

Cum sa-si stearga Retelele de Socializare prostilor... ce e patroana la FB...Twitter...poate si-a sters conturile...prosti mai sinteti....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează