SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Sharapova, cea mai frumoasă declarație după retragere: „Tenisul a fost muntele meu. Din vârf, priveliștea a fost incredibilă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 17:38

Maria Sharapova (32 de ani) a luat prin surprindere lumea tenisului, anunțându-și în această săptămână retragerea din tenisul profesionist.

Tenisul s-a despărțit astfel de una dintre cele mai bune jucătoare din ultimele două decenii ale circuitului WTA. Rusoaica a avut o carieră de succes, câștigând Wimbledonul la doar 17 ani, acesta fiind primul dintre cele cinci titluri de Grand Slam din palmares.

Fanii Sharapovei au rămas impresionați de cuvintele transmise de Maria după retragere, dar și pentru discreția cu care a decis să abordeze acest pas.

Tenisul mi-a arătat lumea şi mi-a arătat din ce am fost făcută. A fost muntele meu. Calea mea a fost plină de văi şi ocolişuri, dar din vârf priveliştea a fost incredibilă”, a fost un pasaj din declarația oferită de rusoaică după retragere. 

5 trofee de Mare Șlema câștigat Maria Sharapova în cariera sa, Australian Open 2008, Wimbledon 2004, US Open 2006, Roland Garros 2012, 2014, disputând alte cinci finale în astfel de competiții

36 de titluriWTA a cucerit Maria Sharapova în cariera sa

Vezi și: 

Maria Sharapova, prin ochii altora » Val de reacții după retragerea rusoaicei + ce spun româncele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  29 Februarie 2020, 21:09

E ușor când trișezi. Mai greu e când trebuie sa joci pe bune. Penibila

Vezi toate comentariile (1)
Comentează