SPORTURI  »  TENIS  »  MESAJ

Ce a postat Maria Sharapova după ce Jannik Sinner a devenit campion la Australian Open: „Știam că într-o zi vei regreta asta”

Maria Sharapova l-a felicitat într-un mod inedit pe Jannik Sinner +31   FOTO
Maria Sharapova l-a felicitat într-un mod inedit pe Jannik Sinner

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 10:33 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 11:30

Rusoaica Maria Sharapova l-a felicitat într-un mod inedit pe italianul Jannisk Sinner (22 de ani, 4 ATP) după triumful de la Australian Open, primul la un Grand Slam.

Retrasă în februarie 2020, Maria Sharapova nu stă departe de tenis. Iar duminică s-a numărat printre numele importante care l-au felicitat pe Jannik Sinner pentru victoria cu Daniil Medvedev din finala Australian Open.

Jannik Sinner sau Carlos Alcaraz? Darren Cahill vorbește despre noul superstar de care tenisul actual are nevoie
AUSTRALIAN OPEN
Jannik Sinner sau Carlos Alcaraz? Darren Cahill vorbește despre noul superstar de care tenisul actual are nevoie

VIDEO Maria Sharapova l-a felicitat într-un mod inedit pe Jannik Sinner

Sharapova a postat un video cu ea și Sinner în ipostaze inedite, în preajma Crăciunului. Cei doi poartă câte o pereche de urechi de ren și cântă o cunoscută piesă, „Rockin’ Around the Christmas Tree”.

Iar mesajul Mariei a fost unul extrem de amuzant: „Știam că într-o zi vei regreta asta. Felicitări, campionule! Ai arătat că ai răbdare, echilibru și clasă”.

Jannik Sinner: „Nu e mereu ușor fiindcă sunt încă foarte tânăr”

După meci, Jannik s-a îndreptat apoi spre cei din loja sa, antrenorii Darren Cahill și Simone Vagnozzi, dar și ceilalți care îl ajută. 

„Toți cei care lucrează cu mine știu că vrem să devin mai bun în fiecare zi. Chiar și pe parcursul acestui turneu, am încercat să fiu mai puternic, să înțeleg fiecare situație ceva mai bine. Mă bucur că vă am alături, susținându-mă, înțelegându-mă, ceea ce nu e întotdeauna ușor fiindcă încă sunt foarte tânăr. Chiar și când eram mai mic, făceam multe sporturi, nu m-au presat. Mi-aș dori ca tot mai mulți copii să simtă că asemenea libertate este posibilă”, a spus italianul.

Astăzi ai arătat din nou că ai luptat până la final, ai reușit să-ți ridici nivelul, tu și echipa ta faceți o treabă uimitoare, ne-am întâlnit în multe turnee, multe finale, multe meciuri și probabil nu este ultima de Grand Slam pe care am jucat-o. Sper că pot încerca data viitoare, dacă ne întâlnim în finală să mă prezint mai bine. Felicitări, meriți!

- Daniil Medvedev

Citește și: 

„Cine e acest tip slăbuț, care are spectatorii alături de el?” » Detaliul observat la Jannik Sinner, campionul de la Australian Open + Amănunt despre Darren Cahill

Cum a răspuns Daniil Medvedev la întrebarea: „E Jannik Sinner cel mai bun jucător din lume acum sau rămâne Novak Djokovic?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează