SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Maria Sharapova nu s-a temut să recunoască ce a făcut: „M-am simțit atât de bine!”

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2020 15:03

Rusoaica Maria Sharapova (32 ani) și-a anunțat retragerea din tenis în urmă cu câteva zile, iar acum a recunoscut pe Twitter că la antrenamente s-a întamplat să distrugă rachete de tenis, ceea ce nu a făcut niciodată într-un meci.

Sharapova a răspuns postării unei fane, în care aceasta o lăuda pe fosta jucătoare pentru că nu a rupt nicio rachetă de tenis, în 18 ani de carieră:

Putem discuta despre faptul că Maria nu a distrus niciodată în cariera ei de 18 ani o rachetă de tenis? Tenisul este atât de frustrant, însă ea a reușit întotdeauna să se controleze foarte bine”, a apreciat fana pe Twitter.

5 trofee de Grand Slamare Sharapova în palmares: două la Roland Garros, unul la Australian Open, unul la Wimbledon și unul la US Open

Dacă pe terenul de tenis a reușit să își controleze de fiecare dată sentimentele, atunci când se antrena lucrurile nu au stat de fiecare dată la fel! Sharapova a dezvăluit că, deși în meciuri nu a rupt niciodată o rachetă, la antrenamente a făcut-o: „Ei bine... niciodată într-un meci, dar cu siguranță am făcut-o la antrenamente. M-am simțit atât de bine!”, a scris rusoaica.

36 de titluria câștigat Sharapova în cariera sa

CITEȘTE ȘI: 

Șocul începutului de an în tenis! Maria Sharapova s-a retras

Maria Sharapova, prin ochii altora » Val de reacții după retragerea rusoaicei + ce spun româncele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
2940229742706016
Ana Paris  •  01 Martie 2020, 17:30

Dansy esti paralel cu tenisul.Habar nu ai cum a fost cu dopajul Medicamentul pe care il lua era ok in toti anii de dinainte Americani l-au pus pe lista de "interzise" iar medicul ei nu a anuntat-o la Timp si Asa a fost penalizata Deci nu i se ia nici un troféu Ramine aceiasi jucatoare fantastica si super frumoasa Invidioasele si frustatele MUCLES

103798407052226
 •  01 Martie 2020, 16:58

pai cine sa-i raspunda bre,ca toate se vopsesc la par,incepand cu *** de serena care foloseste prednisonul !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  01 Martie 2020, 16:09

Bine ca s-a retras.Trofeele cucerite sunt sub semnul intrebarii deoarece nu se stie de cand se droga.Dupa ce nu s-a mai drogat si-a aratat adevarata valoare.Adica modesta.Sa-i fie rusine!Singura tenismana care i-a spus-o in fata a fost Eugenie Bouchard si bine a facut.Restul fara atitudine-rusine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează