SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Martina Navratilova a găsit marea rivală pentru Simona Halep: "Ea va fi starul din 2019"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 17:03

Martina Navratilova (62 de ani), câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem, crede că Naomi Osaka (21 de ani, 5 WTA) va fi marea rivală a Simonei Halep (27 de ani, 1 WTA) în anul 2019.

"Lipsa constanței a devenit ceva firesc în circuitul feminin. Faptul că sunt atât de multe jucătoare care au câștigat titluri de Mare Șlem în ultimii ani nu ajută tenisul. Împiedică dezvoltarea unor rivalități de proporții.

Eu cred că Naomi Osaka va fi starul care se va ridica anul viitor. Este deja printre cele mai bune din lume și continuă să crească. Are potențial să fie cea mai bună.

Văd potențial și în alte jucătoare. În 2019 cred că vor ieși la rampă Daria Kasatkina, Aryna Sabalenka și Elise Mertens. Chiar și Bertens, care e un pic mai în vârstă, poate să crească mult", a declarat Navratilova pentru Spox.com.

Naomi Osaka are deja un trofeu de Mare Șlem în palmares. Nipona s-a impus la US Open 2018, într-o finală cu Serena Williams, scor 6-2, 6-4.

Vezi și: Simona Halep, surpriză de proporții! Ce a decis după despărțirea de Cahill

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vasglo
vasglo  •  17 Noiembrie 2018, 19:28

Martin(a), e baiat ori fata?! :)

merace
merace  •  17 Noiembrie 2018, 18:58

Sunt de acord că marile jucătoare au nevoie să își manifeste CONSTANȚA în joc, să aibă rezultate bune la fiecare turneu. Care dintre ele va reuși mai bine, nu îndrăznesc să prezic. Momentan, Constanța e prezentă pe locul 1 WTA prin Simona Halep, născută chiar la Constanța! :) Sper să aibă Simona un sezon foarte bun și în 2019!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează