SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Previziune surprinzătoare: „Nu sunt sigur că o vom mai vedea vreodată câștigând turnee de Grand Slam”

Naomi Osaka (în dreapta) rămâne una dintre cele mai valoroase jucătoare ale lumii / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Naomi Osaka (în dreapta) rămâne una dintre cele mai valoroase jucătoare ale lumii / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 23:04 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 23:11

Eliminarea prematură a lui Naomi Osaka de la Australian Open l-a pus pe gânduri pe Mats Wilander (57 de ani), fost număr #1 mondial în ATP și unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale.

La 24 de ani, japoneza și-a adjudecat deja patru turnee de Mare Șlem, însă oscilațiile din ultimul an l-au făcut pe Wilander să facă o afirmație intens dezbătută în ultimele zile. Acesta nu e sigur că Osaka va mai ridica vreodată un trofeu major deasupra capului. 

Mats Wilander: „Nu sunt sigur dacă o vom mai vedea vreodată pe marea Naomi Osaka triumfând la turnee de Grand Slam”

Nu sunt sigur dacă o vom mai vedea vreodată pe marea Naomi Osaka triumfând la turnee de Grand Slam. Dar cred că este foarte important să ne dăm seama că va fi greu pentru ea. Ar trebui s-o ajutăm prin a nu mai pune atâta presiune asupra ei. 

În același timp, sportivii trec prin diferite etape în carierele lor de jucători de tenis. Când vin la început în turneu, iar tenisul este totul. Apoi, dintr-o dată, când trăiesc prima poveste de dragoste, care ajunge să fie mai importantă decât tenisul. Trecem prin astfel de etape”, a spus fostul mare campion suedez, conform Eurosport

Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi
AUSTRALIAN OPEN 2022
Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi

Naomi Osaka s-a prăbușit în clasamentul WTA

Naomi Osaka a început săptămâna pe locul 14 WTA, cu un total de 2.696 de puncte. După un start promițător la Australian Open, 2-0 cu Maria Camila Osorio Serrano și cu Madison Brengle în primele tururi, nipona a cedat în fața Amandei Anisimova în turul 3.

Fiind campioana en-titre la Australian Open și implicit în poziția de a-și apăra punctele câștigate anul trecut, eliminarea timpurie de la ediția din acest an o afectează serios pe Osaka. Naomi a pierdut 1.870 de puncte în clasamentul WTA Live și a coborât astfel 70 de poziții, până pe 84!

media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

„Extrem de afectat din punct de vedere psihic!” » Antrenorul lui Novak Djokovic, dezvăluiri despre starea actuală a liderului mondial

Naomi Osaka: „Primul lucru pe care o să-l fac este să-mi șterg conturi de twitter și Instagram”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează