SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Wilander nu e surprins de eliminarea Emmei Răducanu de la US Open » Ce sfat îi dă + „Emma mi se pare ca Simona Halep”

Emma Răducanu // FOTO: Imago
Emma Răducanu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 09:56 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 10:46

Mats Wilander, de 7 ori campion de Grand Slam, a comentat eliminarea surprinzătoare a Emmei Răducanu de la US Open, 3-6, 3-6 cu Alize Cornet, în turul 1.

Fostul jucător a declarat că nu este surprins de victoria obținută de Cornet și crede că Emma are nevoie să lucreze mai mult timp cu un antrenor.

Halep nu e singura! Campioana de la Wimbledon, eliminată în turul 1 la US Open de o jucătoare venită din calificări
US OPEN
Halep nu e singura! Campioana de la Wimbledon, eliminată în turul 1 la US Open de o jucătoare venită din calificări

Reacția lui Mats Wilander după eliminarea Emmei Răducanu de la US Open

„Mi s-a părut că joacă bine. A început bine în setul al doilea, atunci am crezut că va reveni, dar există meciuri în care știi că ai avut parte de o tragere la sorți rea.

Aș spune că pentru Emma Răducanu, în acest moment, să joace cu Alize Cornet, care este inteligentă și experimentată, nu reprezintă deloc o tragere bună. Alize nu face greșeli și este o atletă extraordinară. E o surpriză? Nu prea, ca să fiu sincer.

Cred că acum o să începem să vedem ce înseamnă cu adevărat Emma Răducanu. I se vor scădea toate punctele din clasament și va începe de la zero. 

Doar că va fi în continuare prezentă în turneele majore și în majoritatea turneelor. Să sperăm că se va putea agăța de Dmitri Tursonov (n.r. - antrenorul ei) pentru ceva mai mult de câteva luni. Pentru că și asta cred că este important”, a spus Mats Wilander la Eurosport.

Nu văd o mare diferență la Emma anul acesta față de anul trecut, cu excepția faptului că înainte era doar încrezătoare, iar altor jucătoare le era frică să joace împotriva ei. Este o surpriză faptul că ea, campioana en-titre, iese din turneu. Dar e în circuit de un an și două luni.

 - Mats Wilander

Mats Wilander: „Emma Răducanu mi se pare ca Simona Halep”

Wilander a explicat și ce-i lipsește Emmei Răducanu, pe care a comparat-o cu Simona Halep.

„Nu este deloc o îngrijorare pentru mine. Cred că acesta este un pas foarte important în cariera ei. Acum se poate concentra pe tenisul ei și pe încercarea de a urca în clasament într-un mod normal, nu peste noapte.

Emma este o jucătoare bună, dar nu este grozavă. Dar simt că nu și-a găsit încă identitatea ca jucătoare. Este o jucătoare care își asumă riscuri? Joacă foarte agresiv? Sau își folosește abilitățile de mișcare? Se retrage un pic și are o mică variație? Acum mi se pare că e ca Simona Halep. Are puțin din toate.

 Cum va ajunge să joace de fapt? Pentru că este bună la toate. Nu prea are lovitura care să anihileze adversara”, a adăugat Wilander.

VIDEO Rezumatul meciului Emma Răducanu - Mats Wilander 

Citește și:

Ilie Năstase pune tunurile pe Patrick Mouratoglou: „Cine e el? Se vrea să fie vedetă, dar stă ca o statuie în lojă!”

Begu, revenire fantastică la US Open » Irina s-a calificat în turul doi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  31 August 2022, 11:04

Poate la ultimul turneu Simonei ii trebuia aceleași condiții că în Canada !!!Adică antrenorul sa fie plecat în vacanta !!!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  31 August 2022, 10:58

Simona nu prea arată că mai are un pic din toate...La ultimul meci nu a avut scurte iar venirile la fileu doar din obligație ...La fel și mingiile in unghi....Se forțează - adică aici văd eu că are prea mult- la mingiile lungi... Îmi plăcea mai mult Simona când era mai apropiată de joc precum Radwanska nu că Stosur acum...Plusul ăla de agresivitate pare că o obosește mai mult...

267890
267890  •  31 August 2022, 10:28

Exaaaaaaaact, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează