SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Mats Wilander, verdict după prima apariție a Simonei Halep pe zgura de la Paris: „Asta mi-a plăcut”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 20:47

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) e una dintre favoritele lui Mats Wilander (54 de ani). Fostul număr 1 mondial a lăudat-o pe jucătoarea noastră după victoria cu Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA) din turul I de la Roland Garros, scor 6-2, 3-6, 6-1.

„Trebuie să petreci ceva timp pe noul Chatrier pentru a te obișnui. Simona e bine fizic, trebuie să joace 7 meciuri ca să câștige aici. E greu să intre în ritm.

Simona a avut o tactică de rezervă mereu, asta mi-a plăcut mult la ea. Știa că Ajla Tomljanovic poate juca bine și tocmai de asta a avut un plan doi. N-a intrat în niciun moment în panică, nici măcar după ce a pierdut setul doi. 

Din punct de vedere mental, a fost o performanță foarte bună”, a zis Mats Wilander după meci. 

7 titluri de Mare Șlemare Mats Wilander în palmares: 3 la Australian Open, 3 la  Roland Garros și unul la US Open

    • În turul următor Simona o va întâlni pe jucătoarea din Polonia Magda Linette (87 WTA), care a trecut de Chloe Paque, scor 3-6, 6-1, 6-2.

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO Victorie chinuită pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic în turul 1 de la Roland Garros! Știe cu cine va juca mai departe

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tatiana19
tatiana19  •  28 Mai 2019, 22:13

Simona a jucat foarte bine. Si trebuie sa recunoastem ca adversara ei a avut moente exceptionale. Succes Simona! Pana la finala!

105662257060988
Eugen Qy  •  28 Mai 2019, 21:17

IATA comentariul unui urias tenisman ! Le face in sic rautaciosilor si carcotasilor din ROMANIA ! Ori poate acestia din urma stiu mai mult TENIS decat celebrul tenisman ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează