SPORTURI  »  TENIS  »  NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY, 21 - 29 APRILIE, ARENELE BNR

Meci de tenis demonstrativ în rolurile principale cu Gheorghe Hagi, Andrei Pavel, Ilie Năstase şi Iosif Rotariu

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 13:35

În cea de-a doua zi de calificări, organizatorii BRD Năstase Ţiriac Trophy rezervă un eveniment special pentru iubitorii tenisului spectacol. Pe 22 aprilie la Arenele BNR de la ora orele 18:00 show de senzaţie pe zgură.

Gheorghe Hagi, cel mai mare jucător de fotbal din România, schimbă mingea de fotbal cu racheta de tenis pentru un meci demonstrativ inedit în care va face echipă cu marele jucător de tenis, Andrei Pavel. De cealaltă parte a fileului se regăseşte echipa de dublu a legendarului Ilie Năstase şi a fostului fotbalist al echipei naţionale, Iosif Rotariu.

Meciul va avea mize caritabile, tricourile jucătorilor urmând să fie scoase la licitaţie pe pagina oficială de facebook a turneului. Sumele obţinute în urma licitaţiei vor fi donate fetiţei lui Iosif Rotariu, Kassandra, care este necesar să fie supusă unor numeroase intervenţii chirurgicale.

Publicul se va bucura de acces liber în cadrul meciului demonstrativ de la Arenele BNR, în limita locurilor disponibile pe terenul central.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează