SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Meciul contra Simonei Halep peste care Ajla Tomljanovic nu poate trece:„Mă bântuie și acum”

Simona Halep și Ajla Tomljanovic se duelează la Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages +17   FOTO
Simona Halep și Ajla Tomljanovic se duelează la Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 09:18 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 10:01

Australianca Ajla Tomljanovic, viitoarea adversară a Simonei Halep din turul II de la Australian Open 2021, a dezvăluit că înfrângerile în fața româncei au lăsat anumite urme.

  • Meciul Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) - Ajla Tomljanovic (27 de ani, 72 WTA) se joacă miercuri, 10 februarie, de la ora 10:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport

Ajla Tomljanovic, 27 de ani, a vorbit și ea despre înfruntarea cu Simona Halep din turul al doilea de la Australian Open și și-a amintit și precedentele dueluri contra româncei.

Ajla Tomljanovic: „Meciul cu Simona Halep de la Cincinnati mă bântuie”

„Am jucat de mai multe ori împotriva Simonei și nu am reușit vreo victorie. Dar mereu am fost aproape și simt că dacă îmi pot face jocul meu, chiar am o șansă. Tenisul e un sport foarte deschis, toate fetele știu asta, chiar și cele de top. Nu am nimic de pierdut", a spus ea.

Alja a vorbit și mai aplicat apoi: „La ultimul meci jucat la Adelaide, cred că am fost prea în spate în ambele seturi, dar când am reușit să fiu agresivă, nu aș putea spune că am revenit prea târziu, însă atunci ea avea avantajul momentului.

E o chestiune de câteva puncte, îmi aduc aminte de meciul nostru de la Cincinnati, care mă bântuie și acum pentru că am avut 3-0 în decisiv, dar până la urmă e vorba de a închide meciuri și de a juca bine în momentele-cheie, de aceea e unde e de atâta vreme".

Halep și Tomljanovic au jucat prima oară în 2018, la Cincinnati, când scorul a fost 4-6, 6-3, 6-3, apoi în 2019, la Roland Garros, 6-2, 3-6, 6-1 și în 2020, la Adelaide, 6-4, 7-5. 

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic de la Cincinnati

Citește mai multe știri despre meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic: 

Detalii picante din viața următoarei adversare a lui Halep: l-a lăsat pe Nick Kyrgios pentru un jucător din TOP 10 ATP

Detaliul interesant remarcat de Mats Wilander, după prima victorie reușită de Simona Halep la Australian Open: „Cred că, alături de Darren Cahill, realizează asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close