SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Mergea și-a învins fostul coleg și s-a calificat în semifinale la Halle » Cu cine va juca

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2015 16:02

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Halle (Germania).

Mergea și Bopanna au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (4), 7-6 (3), după o oră și 22 de minute, cuplul Marin Draganja/Henri Kontinen (Croația/Finlanda). Draganja este un fost partener de dublu al lui Mergea.

În semifinale, Florin Mergea și Rohan Bopanna vor întîlni perechea americană Eric Butorac/Scott Lipsky, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-4, de cuplul Robert Lindstedt/Jurgen Melzer (Suedia/Austria).

Pentru calificarea în semifinale la Halle, Mergea și Bopanna vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu și un cec în valoare de 23.990 de euro.

În cealaltă semifinală de dublu de la Halle se vor întîlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, și cuplul Raven Klaasen/Rajeev Ram (Africa de Sud/SUA).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează