SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL RASIST

Mesajul Elisabetei Lipă pentru Irina Begu după scandalul de la Charleston: "N-am înțeles niciodată aceste lucruri"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2016 21:21

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, i-a transmis un mesaj Irinei Begu, care ar fi jignită (n.r numită "ţigancă de rahat") de Caroline Garcia.

"Dragă Irina, aş vrea să te felicit, din toată inimă, pentru meciul frumos şi, mai ales pentru demnitatea cu care te-ai luptat pe teren, în meciul cu Caroline Garcia.

Nici eu, ca fostă sportivă de performanţă, nu am înţeles niciodată lipsa de fair-play a unui adversar. Ştiu că e greu să treci peste orice fel de manifestare a violenţei. Dar, tu eşti o învingătoare, iar un incident de acest fel nu ar trebui decât să te ambiţioneze să câştigi.

Sunt unul dintre susţinătorii tăi şi cred în valoarea muncii, a respectului şi a solidarităţii. Succes, Irina! Sunt alături de tine!", a scris Lipă, pe contul ei de Facebook.

Irina Begu s-a calificat în turul 2 de la Charleston după 6-4, 2-6, 7-6 în fața jucătoarei din franța Caroline Garcia.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
itrobert
itrobert  •  06 Aprilie 2016, 08:08

"N-am înțeles niciodată aceste lucruri"... La mintea ei n-a auzit multe lucruri... teorema lu' Pitagora(s), Teoria lui Darwin, Legea Gravitatiei...

itrobert
itrobert  •  06 Aprilie 2016, 07:53

Persoana "Lipa" detine o functie cu mult peste pregatirea ei... O fi mare campioana la rame, dar hai sa fim seriosi, are carte cat menajera... Pe cand o societate bazata pe valori?

845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  05 Aprilie 2016, 23:18

Daca si in tenis se intinpla asa ceva ce sa vezi pe strada !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează