SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

Mihaela Buzărnescu, eliminată în turul I la Moscova! A pierdut după ce în setul II a condus cu 4-2

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 16:35

Mihaela Buzărnescu, locul 25 WTA, a fost învinsă de bielorusa Aliaksanda Sasnovich, locul 31, în turul I al turneului de la Moscova, scor 3-6, 4-6.

Meciul a fost unul în care Sasnovich a jucat mai sigur și a făcut mai puține greșeli. În setul I, bielorusa a dominat schimburile și a fost mai agresivă, în timp ce Buzărnescu nu a putut ține pasul cu adversara ta.

Românca a început mai bine setul doi. A făcut mai puține greșeli, a fost mai sigură și a condus cu 4-2. Totuși, Sasnovich a revenit incredibil. Bielorusa a câștigat patru game-uri la rând, dintre care două pe serviciul româncei, reușind să își adjudece meciul.

Aliaksandra Sasnovich - Mihaela Buzărnescu 6-3, 4-6

Setul 2

MECI Aliaksandra Sasnovich: Aliaksandra Sasnovich a câștigat meciul și s-a calificat în turul II la Moscova. Bielorusa a mai făcut un break, câștigând patru game-uri la rând și asigurându-și victoria.

Sasnovich - Buzărnescu 4-4: Românca a reușit un break și a condus cu 4-2, dar bielorusa a revenit și a egalat rapid

Sasnovich - Buzărnescu 2-3: Mihaela are un joc mai bun în acest debut de set. Românca este mai sigură pe ea și greșește mai puțin. Cu toate acestea, Buzărnescu încă nu-i pune probleme adversarei pe serviciul acesteia, jocul fiind în continuare echilibrat
Sasnovich - Buzărnescu 1-1:
Setul doi a început echilibrat. Ambele jucătoare au servit bine și au câștigat game-urile pe propriu serviciu 

Setul 1

Set Sasnovich, 6-3: Aliaksandra Sasnovich a câștigat primul set, 6-3, după un joc precis și agresiv, dominând majoritatea schimburilor. Sasnovich a greșit foarte puțin, în timp ce Buzărnescu nu a putut face față loviturilor trimise de bielorusă.

Sasnovich - Buzărnescu 5-2: Bielorusa continuă să fie în avantaj, profitând de greșelile făcute de Buzărnescu. Românca și-a făcut cu greu serviciul, dar Sasnovich va servi pentru a câștiga primul set
Sasnovich - Buzărnescu 4-1:
Românca are tot mai multe dificultăți în startul meciului. Sasnovich a reușit două break-uri și a cedat doar un game, pe prpriul serviciu.

Câștigătoarea meciului va juca în turul următor cu învingătoarea partidei din Daria Gavrilova și o jucătoare venită din calificări. Acesta este al treilea meci direct dintre Sasnovich și Buzărnescu, bielorusa triumfând în precedentele două partide.

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul din Moscova » Are 8 victorii în meciurile directe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează