SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO+FOTO A început bine, a terminat prost! Buzărnescu, OUT de la Wimbledon după ce a pierdut cu Pliskova: " A fost mult mai bună ca mine timp de un set și jumătate"

Foto: Reuters +17   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 21:18

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA) a ratat calificarea în optimile de finală de la Wimbledon după o înfrângere dureroasă în fața Karolinei Pliskova (26 de ani, 8 WTA), a 7-a favorită a turneului de la Londra.

Românca a cedat meciul în 3 seturi, scor 6-3, 6-7 (3-7), 1-6, la capătul a două ore.

Mihaela a început tare disputa, reușind încă din primul game breakul. S-a mers apoi cap la cap până la 5-3 în favoarea româncei, care a făcut din nou breakul, fructificând singura minge de set, 6-3.

Setul secund a fost mult mai echilibrat. Deși la un moment dat Buzărnescu avea 4-1, cehoaica a revenit până la urmă și a făcut 4-4. Apoi cele două jucătoare și-au făcut serviciul și s-a ajuns la 6-6. În tie-break Pliskova s-a impus categoric, 7-3.

Setul trei a fost unul fără un istoric bogat. Pliskova nu i-a dat nicio șansă Mihaelei, care a căzut nu doar fizic, ci și psihic. Afost 6-1 pentru cehoaică, jucătoare care se califică în optimile de finală.

Mihaela Buzărnescu n-a reușit astfel să repete performanța pe care a reușit-o la Roland Garros, și anume să se califice în optimile de finală chiar la prima participare.

În turul următor Pliskova o va întâlni pe Kiki Bertens. Olandeza a produs surpriza și a învins-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-7 (5-7), 8-6, la capătul unui meci de două ore și 41 de minute.

"A fost dificil azi, Mihaela a jucat un tenis grozav. A fost mult mai bună ca mine timp de un set și jumătate. Dar am continuat să lupt și m-am gândit că dacă-mi fac serviciul am șanse să revin"
Karolina Pliskova, după meci

Mihaela Buzărnescu - Karolina Pliskova 6-3 / 6-6 (3-7) / 1-5 

Setul 3 (1-6) Nicio șansă pentru Mihaela în setul decisiv. Românca pierde categoric în fața Pliskovei. Cehoaica și-a făcut jocul și de această dată Mihaela a fost cea care n-a găsit soluții. 

Setul 2 (6-7) Pliskova joacă foarte bine în tie-break, pe care l-a câștigat categoric, 7-3. E nevoie de set decisiv pentru a se decide câștigătoarea! 
Setul 2 (6-6)
Tie Break în setul 2. Pliskova își câștigă cu emoții serviciul și duce setul secund în tie-break
Setul 2 (6-5)
Mihaela își revine și își câștigă din nou lejer serviciul pentru 6-5. Este La un game de o victorie uriașă.
Setul 2 (4-4)
Pliskova revine în joc, face un break și revine până la urmă în joc. Cehoaica egalează și Mihaela se află acum într-un moment mai dificil 
Setul 2 (4-1)
Ce meci face Mihaela Buzărnescu! Jucătoarea noastră atacă și reușește să o pună pe Pliskova în situații foarte dificile. Deocamdată jucătoarea din Cehia nu are o replică 
Setul 2 (3-1)
Mihaela forțează și reușește să facă primul break din setul secund. Joc foarte solid al româncei
Setul 2 (2-1) 
Serviciul Mihaelei este în continuare foarte bună la serviciu. Reușește să-l câștige fără nicio emoție. Pliskova pare lipsită de orice idee 

Setul 1 (6-3): SET BUZĂRNESCU! Mihaela joacă foarte agresiv și reușește încă un break! Totodată a reușit să ia primul set! Meci excelent pentru sportiva noastră. Primul set a durat mai puțin de jumătate de oră 
Setul 1 (5-3):
Pliskova e fără reacție pe serviciul Mihaelei Buzărnescu. Românca a câștigat la 0 și s-a apropiat la un game de primul set câștigat 
Setul 1 (4-3):
 Mihaela a început bine meciul, chiar cu un break, iar imediat și-a făcut serviciul fără probleme. Din acel moment cele două jucătoare n-au mai greșit la serviciu, și l-au câștigat fără nicio emoție. 

***

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
347655969058390
Ion Popescu  •  07 Iulie 2018, 23:27

De necrezut ! Astazi, in aceiasi zi, Mihaela castiga meciul la dublu, iar dupa cateva ore, castiga la dublu mixt ! Duble felicitari !

maxp
maxp  •  07 Iulie 2018, 22:13
Postat de maimonide pe 07 Iulie 2018, 12:40

fata nu are clasa. sa incepi sa plangi si sa tipi la tine insuti in timpul meciului, ca ultima aprozareasa, e jenant. plus ca arata ca o aprozareasa din anii '80: cu parul neingrijit, cu lanticuri, inele, cercelusi, bratari. parca venita din saracie... alta labila psihic care s-a facut de ras in vazul lumii bune...

Pai uita-te si la tine care te faci de ras prin astfel de afirmatii, deci probabil tu intelegi cel mai bine.

347655969058390
Ion Popescu  •  07 Iulie 2018, 14:05

Buzarnescu joaca si la simplu si la dublu si la dublu mixt !! Oare nu e prea mult ? ! "Cine alearga dupa doi iepuri...", dar dansa alearga zilnic dupa ... 3 ! Azi are doua meciuri : ora 14,30 R16 impreuna cu Begu si la ora 18,30 R32 dublu mixxt !

Vezi toate comentariile (64)
Comentează