SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Ce ghiulea! Mihaela Buzărnescu, lovitura meciului împotriva Serenei Williams

Mihaela Buzărnescu. foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Mihaela Buzărnescu. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 20:41 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 20:56

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 174 WTA) i-a opus o rezistență serioasă Serenei Williams (39 de ani, 8 WTA), în duelul din turul secund al turneului de Mare Șlem de la Roland Garros.

După un prim set echilibrat, cedat cu 3-6 de Miki, jucătoarea noastră nu a abandonat lupta și a făcut un set secund care a adus aminte de forma ei din 2018, cel mai bun an al carierei. 

Spre deosebire de primul set, Buzărnescu și-a creat mai multe șanse pe serviciul Serenei. Așa au apărut și oportunitățile româncei de a închide manșa secundă. 

Punctul care a adus descătușarea pentru Miki a fost unul care a ținut publicul de pe Arena „Philippe Chatrier” cu sufletul la gură.

După un schimb luni de mingi, Buzărnescu a găsit o rezolvare senzațională: un backhand în cross la care Serena Williams n-a avut nici cea mai mică reacție.

Serena Williams - Mihaela Buzărnescu, duel atractiv la Roland Garros

După ce a trecut de Irina Begu în turul I, jucătoarea din SUA va da acum peste Mihaela Buzărnescu, 174 WTA, în primul lor duel direct. Miki a avut un meci interesant, cu Arantxa Rus, 83 WTA, pe care l-a câștigat cu un dublu 7-5, întorcând situația în ambele seturi. 

Pentru Buzărnescu, este a doua oară în carieră când trece de turul inaugural la Paris. Precedenta dată a fost la debutul din 2018, fiind una dintre figurile remarcate și ajungând până în "optimi", cu victorie la favorita 4, Elina Svitolina

Urmărește AICI desfășurarea meciului Buzărnescu - Serena Williams!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează