SPORTURI  »  TENIS  »  MIHAELA BUZĂRNESCU WTA SAN JOSE

MIHAELA BUZĂRNESCU. Reacția Simonei Halep după succesul impresionant al Mihaelei Buzărnescu » Mesaj superb al numărului 1

FOTO: twitter.com/MubadalaSVC
FOTO: twitter.com/MubadalaSVC

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 08:47

Mihaela Buzărnescu (30 de ani) a câștigat finala turneului WTA de la San Jose după ce a trecut de Maria Sakkari (23 de ani, 49 WTA), scor 6-1, 6-0. (Detalii aici)

Simona Halep, locul 1 WTA, a avut un mesaj superb pentru Buzărnescu, pe care a felicitat-o pentru câștigarea trofeului și pentru urcarea în clasamentul feminin. Miki a început turneul de la San Jose pe locu 24 WTA, iar începând de azi va fi pe locul 20 WTA.

"Sunt foarte fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20, Mihaela Buzărnescu", a fost mesajul scris pe Twitter de Simona Halep pentru Buzărnescu.

clipboard01

Citește și: Miki, pusă pe glume după performanța carierei: "Îmi cer scuze că nu a fost nicio americancă în finală" + mesaj de suflet pentru adversara de astăzi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 August 2018, 18:13

Sfatuit prost de Sumudica...

badeadorian
badeadorian  •  06 August 2018, 21:10
Postat de paiazze pe 06 August 2018, 19:19

Cred ca folosesti niste cuvinte prea mari pentru creierul cat o nuca al individului aluia. Pe astia nici nu are rost sa-i bagi in seama, sunt ***, ***...

Imi pare rau dar .... ai dreptate ;) ....

paiazze
paiazze  •  06 August 2018, 19:19
Postat de badeadorian pe 06 August 2018, 12:44

Cu atitudinea aceasta, o sa fii satul mereu ...frigiderul plin ochi !!! Esti absolut imatur , chiar nu realizezi absconsitatea mesajelor tale ?? Sa speram ca esti unul dintre acei imberbi care se vor maturiza candva , spre binele lor . Iti doresc sanatate si sa iti vina mintea la cap ... Hai Dinamo !!!

Cred ca folosesti niste cuvinte prea mari pentru creierul cat o nuca al individului aluia. Pe astia nici nu are rost sa-i bagi in seama, sunt ***, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează