SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Mihaela Buzărnescu, în semifinale la Winners Open! Victorie în fața Kristynei Pliskova

Mihaela Buzărnescu // foto: Imago
Mihaela Buzărnescu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 15:24 / Actualizat vineri, 06 august 2021 15:30

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, locul 133 WTA) s-a calificat în semifinalele Winners Open, turneul WTA desfășurat la Cluj-Napoca în această perioadă.

Singura jucătoare din România calificată în sferturile de finală a trecut de Kristyna Pliskova (29 de ani, 123 WTA), scor 7-5, 6-3, după o oră și 27 de minute de joc.

Mihaela Buzărnescu, în semifinale la Winners Open. Victorie cu Kristyna Pliskova

Mihaela a avut procentaje mai bune la serviciu și nu a clacat în momentele-cheie, reușind să fructifice 3 dintre cele 4 mingi de break pe care le-a avut. Statisticile furnizate de SofaScore arată că cehoaica a avut un număr imens de ași, 11, însă insuficient pentru a tranșa meciul.

Mihaela Buzărnescu, în semifinale la Winners Open! Victorie în fața Kristynei Pliskova
Statisticile meciului Mihaela Buzărnescu - Kristyna Pliskova

„Miki” astat mai bine și la retur, unde a avut procentaje superioare adversarei. 

În penultimul act al competiției, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA), din Egipt. Meciul va avea loc sâmbătă, 7 august, de la ora 12:00.

Citește mai multe știri din tenis:

Alize Cornet, atacată violent după eliminarea de la Cluj: „Să trăiască pariorii sportivi!”

Rafael Nadal a reușit un punct nebun la Washington! Dar sunt griji: „Mi-aș dori să nu mă mai doară piciorul”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
viomarmi22
viomarmi22  •  07 August 2021, 11:07

M-aș bucura ca Mihaela s-o învingă pe egipteancă, dar are meci mult mai greu decât cel cu Pliskova, pentru că jucătoarea din Africa se luptă pentru fiecare minge cu mare ardoare și nu prea greșește la mingi decisive. Prevăd un meci în 3 seturi și din punctul meu de vedere Mayar Sherif este favorită să câștige în setul decisiv !

reteleanu
reteleanu  •  06 August 2021, 21:42
Postat de cipinho79 pe 06 August 2021, 18:54

Miki e o jucatoare exceptionala, dar a avut un ghinion teribil la aceea accidentare la glezna. dar daca e sanatoasa se poate bate cu oricine! poate pe partea mentala mai are putin de lucrat dar e de inteles sa acumulezi frustrari cand pierzi meciuri fiindca fizic nu esti la parametri optimi

e toba de tenis. tehnica exceptionala, isi lucreaza mult punctul si foloseste cu lejeritate toate loviturile din tenis. in plus, e si stangace. daca nu se accidenta atunci cu svitolina, acum era solid in primele 15.

2599625293432770
Sorin Mihai Agristean  •  06 August 2021, 21:42

felicitari miki!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează