SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Moment jenant pentru antrenorul Simonei Halep: "Nu am ieșit din cameră două zile de rușine! Ea era profesionistă, dar eu aveam problemele unui băiat de 18 ani"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 15:06

Darren Cahill, 53 de ani, antrenorul Simonei Halep, 27 de ani, locul 1 WTA,  a făcut multe dezvăluiri pentru revista Raquet, între ele dezvăluind și un moment rușinos din cariera lui.

Rennae Stubbs l-a provocat pe Darren să povestească unul dintre momentele amuzante din circuit, iar antrenorul australian a ales unul din vremea când juca. Era la Open-ul german când s-a accidentat în zona inghinală și avea nevoie de tratament, iar singurul fizioterapeut disponibil era o femeie. "Mi-am dat prosopul jos, aveam boxeri pe mine, ea a început să mă maseze, iar problemele mele erau fix ale unui băiat de 18-19 ani. Mi-am spus gândește-te că e cea mai urâtă femeie. N-a mers. Eram rușinat, mi-am îngropat capul în pernă. Ea era o profesionistă, mi-a masat zona fără să clipească. Au fost 15 minute care s-au simțit ca o oră.

M-am ridicat de pe masă, iar Bill Norris, cel care mă trimisese la ea, se prăpădea de râs. Eram jenat și i-am spus: "Hilda, îmi pare rău dacă a fost incomod pentru tine", iar ea mi-a răspuns: "Nu-ți face griji, nu e atât de mare încât să mă încurce". Am mers direct la duș, și apoi la hotel. Nu am mai ieșit din camera mea vreo două zile", a spus printre râsete și transpirații Darren. 

Citește și: 

Darren Cahill, fără contract cu Simona Halep! Cum a decurs prima discuție dintre cei doi: "I-am spus că nu sunt antrenorul perfect pentru ea" + de ce Sharapova a fost decisivă pentru Simona

Darren Cahill, despre cum a ajuns să-l antreneze pe marele Agassi: "Soția spunea  « Marat e teribil de sexy. E o oportunitate imensă pentru tine» M-a sunat Andre și mi-a zis «Nu vrei să o lași pe soția ta pe lângă el»"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  25 Octombrie 2018, 21:43

Hahaha, sa fi fost domnul PRUNEA in locul domnului Cahill, s-ar fi vazut diferenta de marime, probabil s-ar fi jenat nitel si doamna fizioterapeut sau s-ar fi bucurat ca vede asemenea frumusete !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează