SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Monica Niculescu după supervictoria în fața celei mai bune perechi de dublu » Ce zice despre victoria de la simplu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 19:53

Monica Niculescu s-a calificat în optimile probei de dublu de la Miami alături de Margarita Gasparyan. Cele două le-au eliminat pe Martina Hingins și Sania Mirza, liderele din clasament și principalele favorite.

Românca a vorbit despre victoria de azi și o felicită pe Halep pentru meciurile pe care le-a făcut la Miami. 

"Sunt fericită pentru jocul pe care l-am făcut, mi-a plăcut foarte mult cum am evoluat și la Indian Wells, am bătut-o pe Heather Watson... Acum, aici, Konta a jucat foarte bine, foarte agresiv, în forță.

Mie mi s-a părut că am fost puțin cam moale, plecam cu două, trei secunde mai târziu la minge și mi s-a părut că n-am mai fost spiridușul care eram eu de obicei pe teren. Nu știu de ce, de la căldură m-am simțit puțin obosită. Poate și de la atâtea meciuri.

Dar sunt fericită pentru rezultat, am reușit și eu să fac un rezutlat la Miami, în anii precedenți am făcut un tur și picam cu Serena. Jucam bine, dar tot timpul în turul doi picam cu Serena și la Indian Wells și la Miami.”, a spus Monica pentru Digi.

...despre victoria de la dublu: "Vom avea un meci foarte greu, trebuie să fim mai concentrate, pentru că emoțional câștigi cu o jucătoare azi, maine va fi mai dificil. Nu trebuie să ne gândim că am bătut numărul 1 și acum câștigăm turneul."

...despre tabloul de simplu: "Sunt foarte fericită că măcar Simona a reușit să treacă mai departe. O performanță incredibilă. Mă bucur că suntem atâtea fete bune din România în Top 100, facem treabă bună și mă bucur să fim acolo, Simona pe 5, noi în top 30."

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  29 Martie 2016, 20:43

Martina are 35 de ani, ca si Serena. A avut cativa ani excelenti la dublu, cu Sania Mirza, dar probabil incepe sa resimta efortul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează