SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Monica Niculescu s-a oprit în semifinale la Beijing, după 2-6, 0-6 cu Andrea Petkovici

Monica Niculescu
Monica Niculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 11:15

Monica Niculescu a ratat calificarea în finala turneului de tenis de la Beijing, fiind învinsă în penultimul act al competiţiei de nemţoaica Andrea Petkovici, numărul 11 mondial.

Monica Niculescu - Andrea Petkovici 2-6, 0-6

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Monica Niculescu a ratat calificarea în finala turneului de tenis de la Beijing, fiind învinsă în penultimul act al competiţiei de nemţoaica Andrea Petkovici, numărul 11 mondial.

Monica Niculescu - Andrea Petkovici 2-6, 0-6

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


Niculescu a învins-o în semifinale rusoaica Maria Kirilenko, scor 3-6, 6-3, 6-4. Românca în vîrstă de 24 de ani se află la cea mai mare realizare a carierei.

"Sînt foarte fericită. Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie stările prin care trec. A fost un meci foarte greu, a trebuit să mă concentrez asupra fiecărui punct. La final, un vis a devenit realitate. E incredibil pentru mine să fiu în semifinale după ce am jucat în calificări. E cel mai bun rezultat şi îmi dă mai multă încredere pentru anul viitor", a spus Niculescu după victoria contra Mariei Kirilenko.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  08 Octombrie 2011, 19:01

E primul meci al lui Niculescu pe care il vad la acest turneu. Eram chiar curios cum joaca, prea o laudase toata lumea. Jocul Monicai a fost insa extrem de slab si ma mir ca a ajuns pana aici. Pentru ea e o performanta (va urca vreo 20 de locuri in clasament), iar financiar nu mai vorbim. Insa e departe, foarte departe de ce se joaca in tenisul actual. Tenisul ei e din alta lume, dar Petkovici a stiut s-o contracareze perfect. Teoretic avea o sansa cu Petkovici, care venea dupa un meci lung disputat pana tarziu in seara precedenta, dar pe teren n-a existat decat o jucatoare, din pacate-Petkovici. Nu stiu daca va putea progresa mai mult. Dar banii castigati ii ajung vreo 5-10 ani.

martzic
martzic  •  08 Octombrie 2011, 16:04

Fata asta nu are talent sau taria de caracter sa vrea sa cistige vreun turneu mai important.

daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  08 Octombrie 2011, 14:23

cum a dat gres toti da-ti cu bolovani,daca sunteti asa de buni de ce nu sunteti voi acolo carcotasilor si nesimtitilor

Vezi toate comentariile (11)
Comentează