SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Mouratoglou a găsit omul care pune capăt dominației lui Federer, Nadal și Djokovic: „Îl poate bate pe Rafa și la Roland Garros”

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, crede că austriacul Dominic Thiem (27 de ani, 3 ATP) e pregătit să preia ștafeta de la Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. +29   FOTO
Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, crede că austriacul Dominic Thiem (27 de ani, 3 ATP) e pregătit să preia ștafeta de la Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 09:42 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 10:46

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, crede că austriacul Dominic Thiem (27 de ani, 3 ATP) e pregătit să preia ștafeta de la Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. 

Dominic Thiem s-a impus la US Open 2020, într-o finală cu Alexander Zverev, scor 2-6, 4-6, 6-4, 6-3, 7-6(6). Mouratoglou spune că austriacul se va descătușa după acest moment. Thiem pierduse înainte de acest moment 3 finale de Grand Slam, două cu Nadal la Roland Garros și una cu Djokovic la Australian Open.

Mouratoglou mizează pe Thiem

„Sunt sigur de faptul că titlul câștigat de Dominic Thiem va schimba multe în mintea lui în viitor, ar putea schimba rezultatul final al meciurilor mari de pe cele mai importante arene din lume, în fața jucătorilor care au intrat în istorie. Finala de la US Open a demonstrat cât de mult îi pasă, cât de important a fost pentru el. Acum, că a câștigat, simt că a scăpat de presiune. Cred că va fi foarte periculos în fața lui Federer, Nadal și Djokovic la turneele de Grand Slam care urmează”, a declarat Mouratoglou, conform Eurosport. 

Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
Sursă foto: Pete Staples/USTA
+25 FOTO

Supremația lui Nadal e contestată

Argentinianului Diego Schwartzman (15 ATP, 28 de ani) a obținut victoria carierei, 6-2, 7-5, în fața lui Rafael Nadal (2 ATP, 34 de ani) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma. Rafa va avea probleme și pe zgura de la Paris, crede Mouratoglou. 

Cred că avem doi jucători care-l pot învinge pe Rafael Nadal la Roland Garros, caz care nu se punea înainte. Primul este Novak pentru că joacă cel mai bun tenis al carierei lui la acest moment. În plus, l-a mai bătut pe Nadal pe zgură în trecut. Chiar dacă Roland Garros reprezintă o altă poveste, Novak îl poate învinge. Apoi, desigur, îl avem pe Thiem, care este un jucător incredibil pe zgură. Acum are și încredere foarte mare. Va fi un spectacol de neratat
- Patrick Mouratoglou

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Schwartzman a reușit victoria carierei cu Nadal, dar regizorul a stat cu ochii doar în tribună! Cine e femeia care a apărut în peste 20 de cadre

VIDEO Stupoare la Roma! Arbitrul de scaun l-a confundat pe Djokovic cu rivalul Federer + Sârbul a rupt o rachetă de nervi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  20 Septembrie 2020, 21:14

nole la batut pe nadal cand nadal era accidentat. iar thiem a pierdut 2 finale cu nadal. la paris nadal a pierdut doar cand a fost accidentat sau cand n u a puut participa adica in total de 3 ori in 16 ani cu doar 2 sau 3 infrangeri in cariera la paris. vise taica vie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close