SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Mouratoglou așteaptă cel mai mare eveniment din istoria tenisului » Ar decide lupta dintre Federer, Nadal și Djokovic: „Aur curat!”

Patrick Mouratoglou (51 de ani), antrenorul Serenei Williams (39 de ani, 16 WTA) așteaptă o finală istorică la US Open 2021. +15   FOTO
Patrick Mouratoglou (51 de ani), antrenorul Serenei Williams (39 de ani, 16 WTA) așteaptă o finală istorică la US Open 2021.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 19:50 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 20:10

Patrick Mouratoglou (51 de ani), antrenorul Serenei Williams (39 de ani, 16 WTA) așteaptă o finală istorică la US Open 2021. 

Novak Djokovic a ridicat trofeul la Wimbledon 2021 și i-a egalat pe Roger Federer și pe Rafael Nadal în fruntea clasamentului all-time al titlurilor de Grand Slam. Cei trei coloși au câte 20 de distincții majore. 

Federer, Nadal sau Djokovic? 

Disputa în privința celui mai mare jucător din istorie este mai fierbinte ca niciodată. Fanii lui Federer mizează pe eleganța elvețianului, cei ai lui Nadal pe ferocitate ibericiului, iar cei al lui Djokovic pe constanța sârbului. Mouratoglou visează la o finală istorică de US Open, în care să ajungă două dintre cele trei legende ale tenisului și în care să se tranșeze lupta.

„Îmi amintesc când Pete Sampras a cucerit cel de-al 14 trofeu de Grand Slam. Toată lumea spunea că nu va putea fi depășit niciodată. Asta spune totul despre era pe care o trăim.

Novak vs Rafa sau Novak vs Roger sau Roger vs Rafa la US Open, pentru a prelua conducerea. Acest meci ar fi AUR curat!”, a scris Mouratoglou, pe Twitter. 

Cine e cel mai mare jucător din istoria tenisului masculin?

Roger Federer
Rafael Nadal
Novak Djokovic

VIDEO Rezumatul finalei Wimbledon 2021, Novak Djokovic - Matteo Berrettini

Citește și alte știri din tenis: 

Cadou important pentru Gabriela Ruse, după triumful din Germania » Invitație de ultimă oră

Simona Halep, mesaj pentru Novak Djokovic după finala Wimbledon + Ce au postat Federer și Nadal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează