SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Anunțul lui Rafa Nadal, după eliminarea de la US Open: „Nu știu când mă voi întoarce pe teren”

Rafael Nadal (foto: Guliver/Getty Images)
Rafael Nadal (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 17:23 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 17:26

Rafael Nadal (36 de ani, #3 ATP) a fost eliminat în optimile de US Open de americanul Frances Tiafoe (24 de ani, #26 ATP), scor 4-6, 6-4,4-6, 3-6. La finalul meciului, Nadal a declarat că va pune tenisul în plan secund și se va concentra pe viața personală.

Câștigător al Roland Garros și Australian Open în acest an, Rafael Nadal a mărturisit că are nevoie de o perioadă în care să-și pună lucrurile din viața personală în ordine.

Kyrgios a trecut de Medvedev și a oferit momentul turneului la US Open: „Voi părea un idiot”
US Open
Kyrgios a trecut de Medvedev și a oferit momentul turneului la US Open: „Voi părea un idiot”

Rafael Nadal, după eliminarea de la US Open: „Voi reveni când o să fiu mai bine pregătit mental”

„Trebuie să-mi rezolv lucrurile din viața personală. Să fiu pregătit mai bine mental, iar când se va întâmpla acest lucru voi reveni”, a spus Rafa Nadal.

În ultima perioadă, Rafael Nadal a trecut printr-o perioadă dificilă. Potrivit presei spaniole, soția sa, Maria Francisca, a avut probleme cu sarcina, iar spaniolul a ținut să facă anumite precizări.

„Am lucruri mai importante pe care să mă axez în acest moment. Viața personală vine înaintea vieții profesionale. Cel mai important acum este să mă ocup de primul meu fiu”, a mai afirmat nr. 3 ATP.

Francis Tiafoe: „La 40:0, picioarele mele erau ca de beton”

Francis Tiafoe s-a arătat emoționat după victoria în fața lui Rafa Nadal din optimile US Open.

„La 4-3 în setul 4, când aveam 40:0, picioarele mele erau ca de beton. Trebuia doar să ies cu bine din acel game, am avut noroc să o fac. Nu am ieșit pe teren pentru a-i acorda lui Rafa tot respectul. Am venit să câștig un meci de tenis în fața voastră.”, a afirmat Francis Tiafoe.

Citește și alte articole:

Victorie după 4 ore de luptă crâncenă ! Senzația Carlos Alcaraz a avansat în sferturile US Open, după victoria în 5 seturi în fața lui Marin Cilic
US OPEN
Victorie după 4 ore de luptă crâncenă ! Senzația Carlos Alcaraz a avansat în sferturile US Open, după victoria în 5 seturi în fața lui Marin Cilic
Legendara Margaret Court o pune la punct pe Serena Williams: „Am făcut doi copii și am luat 3 din 4 Grand Slam-uri, ea n-a mai câștigat nimic după ce a născut”
AUSTRALIA
Legendara Margaret Court o pune la punct pe Serena Williams: „Am făcut doi copii și am luat 3 din 4 Grand Slam-uri, ea n-a mai câștigat nimic după ce a născut”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
miki123
miki123  •  07 Septembrie 2022, 08:31

Nadal a fost unul din cei mari tenismeni din lume! Însă în ultimul timp a fost împins de la spate de globaliști in dauna lui Nole! Djokovici a avut putere de caracter și ia sfidat pe păpușari mondiali, fiind blocat mișelește, să joace la australian open și la us open!? Nu știu dacă nadal ar fi câștigat australian open, dacă Nole ar fi fost lăsat să joace?!?

simplusuporter76
simplusuporter76  •  06 Septembrie 2022, 18:44
Postat de patratel2019 pe 06 Septembrie 2022, 17:36

Si Nadal e un fel de Serena Williams! Mai lase si pe alții să câștige!

nu prea e un fel de Serena. Serena nu prea a avut adversare care sa ia 10+ slamuri cat a jucat ea. In schimb Nadal a avut pe Djoko si Fed. si Murray la un moment dat. astia 3-4 erau la distante f mici, sa ajunga la 23 de slamuri in conditiile astea a fost mult mai greu decat pt Serena. In plus, Serena nu s-a retras ca sa mai lase pe altele sa castige, ea pur si simplu nu mai facea fata. Nadal face fata, are 2 slamuri anul asta. E la nivelul la care poate lua lejer inca un RG cel putin. Deci difera situatia lor. Totusi ambii ies din scena pt viata personala, ceea ce conteaza m mult decat tenisul. bani au, glorie la fel, asa ca pot sta linistiti departe de tenis

TraianX
TraianX  •  06 Septembrie 2022, 18:12

***. Inainte de a emite pareri despre altii, mai trebuie si sa gandeasca. Nu-l mai suport. Eram fanul lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează