SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRE

Nadia Podoroska a admis în 2022 că este într-o relație cu o colegă de circuit: „Jucătorilor de la masculin le este mai dificil să-și dezvăluie orientarea sexuală"

Guillermina Naya și Nadia Podoroska la turneul din Chile
Guillermina Naya și Nadia Podoroska la turneul din Chile

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 18:32 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 19:47

Nadia Podoroska (26 de ani) a vorbit despre relația cu partenera ei, dar a explicat și de ce nu există un jucător de top care să fi dezvăluit că are o relație cu un bărbat.

Nadia Podoroska, semifinalistă la Roland Garros în 2020, a anunțat în octombrie 2022 că este într-o relație cu Guillermina Naya, cea care i-a devenit și parteneră în meciurile de dublu în acest an. Într-un interviu pentru claytenis.com, argentinianca a dezvăluit cum merge relația și care sunt tabuurile din circuitul masculin.

Partenere și pe terenul de tenis

Nadia Podoroska a admis în 2022 că este într-o relație cu o colegă de circuit: „Jucătorilor de la masculin le este mai dificil să-și dezvăluie orientarea sexuală
Guillermina Naya și Nadia Podoroska FOTO claytennis.com

Mai mult accidentată în 2023, Podoroska a revenit pe final de sezon, unde a jucat pentru Argentina în Billie Jean King Cup alături de partenera sa de viață. cele două au jucat apoi și primul turneul oficial împreună, ele fiind pe tabloul de la WTA 125 Chile, unde s-au oprit în turul al doilea. „Îmi place să împart terenul cu ea", a spus Podoroska.

Ea a fost întrebată și de ce nu sunt jucători care să-și recunoască orientarea sexuală diferită. „E mult mai dificil. Dacă unul este mai reținut, mai timid, imediat i se pune eticheta de gay și atunci îi este greu să se mai apropie de cineva. Pentru noi, femeile, e mai ușor, să zicem, pentru că presiunea e mai mică", a spus Podoroska.

Felicitări de la Billie Jean King

Când și-a făcut publică relația, Nadia a fost felicitată și de Billie Jean King. „Pentru a trăi autentic e nevoie de curaj, dar merită", i-a transmis americanca. "Mi-a plăcut că un model din sportul nostru mi-a trimis acest mesaj, dar nu e o surpriză pentru că e mereu la curent cu ce se întâmplă", a spus Nadia.

Citește și:

Cum l-a ajutat Darren Cahill pe Jannik Sinner, cel care se duelează în finala Turneului Campionilor cu Novak Djokovic
TURNEUL CAMPIONILOR
Cum l-a ajutat Darren Cahill pe Jannik Sinner, cel care se duelează în finala Turneului Campionilor cu Novak Djokovic
Petra Kvitova, ședință foto de lux cu diamantele preferate
MONDEN
Petra Kvitova, ședință foto de lux cu diamantele preferate

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează