SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

NAOMI OSAKA // Anunț-bombă al noului lider mondial din WTA!

Naomi Osaka // FOTO: Reuters
Naomi Osaka // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 12:00

Naomi Osaka (1 WTA, 21 de ani) a făcut un anunț total surprinzător, oferind publicității informația că a încheiat parteneriatul cu Sascha Bajin, 34 de ani, antrenorul cu care a câștigat două turnee de Mare Șlem, US Open 2018 și Australian Open 2019.

„Nu voi mai lucra în continuare cu Sascha. Îi mulţumesc pentru munca depusă şi îi doresc tot binele în viitor”, a scris Naomi Osaka pe contul său de Twitter. 

Antrenorul i-a răspuns japonezei, tot prin intermediul Twitter-ului. „Îți mulțumesc, Naomi! Nu-ți urez nimic, doar tot ce e mai bun. Ce perioadă a fost! Mulțumesc că m-ai lăsat să fac parte din asta”, a fost mesajul lui Sascha Bajin.

Sascha Bajin a început colaborarea cu Naomi Osaka în 2018, reușind s-o ajute pe niponă să ajungă pe primul loc în clasamentul WTA și, pe deasupra, să câștige două turnee de Mare Șlem la rând, US Open 2018
și Australian Open 2019. 

La fel ca Simona Halep

Situația cu care se confruntă Naomi Osaka aduce aminte de postura Simonei Halep de la finalul anului trecut, când, tot din postura de lider mondial, a anunțat încetarea colaborării cu australianul Darren Cahill, antrenorul alături de care cunoscuse cea mai importantă performanță a carierei, titulul de la Roland Garros din 2018. 

Naomi Osaka nu a făcut deocamdată vreun anunț oficial în privința numirii unui nou antrenor, situația care se aseamănă la rândul ei cu cea a Simonei Halep, care i-a găsit înlocuitor lui Cahill abia la trei luni după anunțul despărțirii de acesta. Simona, ajunsă pe locul 3 în clasamentul WTA, e antrenată acum de belgianul Thierry Van Cleemput. 

Vezi și: FOTO Simona Halep, surpriză pe aeroportul din Doha + când joacă primul meci

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
2246501132304502
Daniela Marcu  •  12 Februarie 2019, 15:37

Cred ca Sascha Bajin ar fi fost un antrenor mai bun pentru Simona. Pacat ca nu s-a stiut despre despartirea de N.O. inainte ca Simona sa isi angajeze noul antrenor. :(

bazileon
bazileon  •  12 Februarie 2019, 15:34

"decat ce e mai bun"

merace
merace  •  12 Februarie 2019, 14:37

Mai lipsea sa tasteze un "e" din greseala, ca sa iasa "Nu-ți urez nimic, doare tot ce e mai bun." hahaha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează