SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Naomi Osaka are o relație specială cu Simona Halep: "Am petrecut mult timp împreună. Ne înțelegem de minune"

Simona Halep și Naomi Osaka FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep și Naomi Osaka FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 10:39

Naomi Osaka (20 de ani, 21 WTA) a prefațat duelul de mâine cu Simona Halep (26 de ani, 1 WTA), din turul secund al turneului Premier 5 de la Roma.

"Am avut oportunitatea să joc pe zgură împotriva Simonei la Roland Garros, în 2016. Am făcut un meci bun atunci, dar am cedat în decisiv. O cunosc foarte bine. Chiar ne-am antrenat împreună anul acesta la Madrid.

Am petrecut foarte mult timp împreună, a fost drăguță, ne înțelegem de minune. Mi se pare că se mișcă extraordinar pe zgură. Cu siguranță nu va mai fi aceeași desfășurare ca la Indian Wells. Va fi un meci extrem de interesant", a declarat Osaka pentru WTA.com.

Simona Halep și Naomi Osaka
Simona Halep și Naomi Osaka, după duelul din optimile de finală de la Australian Open

Simona Halep și Naomi Osaka s-au înfruntat de 4 ori, actualul lider WTA conducând cu 3-1. Ultima înfruntare directă a avut loc anul acesta, în semifinalele de la Indian Wells, nipona impunându-se categoric, scor 6-3, 6-0.

Vezi și: CALCULE // Avansul lui Halep față de Wozniacki s-a spulberat » Ce trebuie să facă Simona pentru a rămâne lider + Cum pot ajunge la egalitate perfectă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează