SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Naomi Osaka, despre cum a trăit victoria în fața Simonei Halep: "Dacă aș fi sărbătorit așa, ar fi fost lipsă de respect"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 17:48

Naomi Osaka (22 WTA, 20 de ani) a câștigat duminică primul său trofeu din carieră, impunându-se la Indian Wells după o finală dominată cu autoritate în fața Dariei Kasatkina, scor 6-3, 6-2. 

În semifinale, japoneza a învins-o de o manieră la fel de categorică pe Simona Halep, scor 6-3, 6-0. Ea a dezvăluit într-un interviu cum ar fi vrut să celebreze victoria cu Simona Halep și ce a determinat-o să renunțe la intenția sa. 

"Pe parcursul meciului m-am gândit că, după ce câştig, o să-mi arunc racheta şi voi sări în sus de bucurie. Dar apoi m-am gândit că nu este tocmai lucrul la care trebuie să îmi stea mintea în timpul meciului, deoarece mă voi enerva şi mai tare în cazul în care voi pierde.

Aşa că până la urmă doar am mers la fileu pentru că, dacă aş fi sărbătorit într-un anumit fel, ar fi fost o lipsă de respect la adresa Simonei Halep", a spus japoneza, într-un interviu acordat site-ului WTA. 

Vezi aici povestea meciului dintre Simona Halep și Naomi Osaka

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
indolentu
indolentu  •  21 Martie 2018, 17:58
Postat de tihi pe 21 Martie 2018, 10:07

Osaka da dovada de bun simti,de inteligenta si buna crestere.Cele doua jucatoare de exceptie,care au trimis acasa pe Halep,Osaka si Kasatkina sint jucatoarele viitorului !!Sint eminente la toate capitolele vietii civile si sportive !!FELICITARI !!

ceea ce nu ie cazu tau si a alora din sfintu gheorghe cu cirpele atirnate pe stilpi

tihi
tihi  •  21 Martie 2018, 10:07

Osaka da dovada de bun simti,de inteligenta si buna crestere.Cele doua jucatoare de exceptie,care au trimis acasa pe Halep,Osaka si Kasatkina sint jucatoarele viitorului !!Sint eminente la toate capitolele vietii civile si sportive !!FELICITARI !!

geo.b.
geo.b.  •  20 Martie 2018, 22:19

La noi,in sportul Romanesc si in societatea Romaneasca nu mai este demult loc de RESPECT.Respect a devenit un cuvant demn de mila,de inferioritate si de slabiciune,la noi NESIMTIREA a ajuns la nivel de arta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează