SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Naomi Osaka împietrește când o vede pe Serena Williams: „Nici nu o salut, nu știu cum să reacționez!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 19:43

Japoneza Naomi Osaka (21 de ani, 4 WTA) împietrește când se întâlnește cu Serena Williams (37 de ani, 8 WTA). Declarația fostului lider mondial a stârnit râsete în timpul unei conferințe de presă.

Serena Williams, 23 de Grand Slam-uri, e o legendă vie tenisului feminin. Jucătoarele din noul val și-au recunoscut pe rând simpatia față de americancă. Cea mai simpatică declarație vine de la nipona Naomi Osaka, dublă câștigătoare de Grand Slam, la US Open 2018 și Australian Open 2019.

„Am un respect uriaș pentru Serena. A fost idolul meu încă din copilărie. Mereu când vorbește cu mine sunt în stare de șoc. Din acest motiv, uneori nici nu o salut, nu știu cum să reacționez. Pare că are mereu atâtea de făcut și nu vreau să o deranjez.

Ar fi interesant să vorbesc cu ea despre viața ei deoarece a trecut prin multe, atât pe teren, cât și în afară. Mi s-ar părea, însă, că dacă aș trata-o ca un mentor și i-aș cere sfaturi ar fi lipsit de respect. 

Ar trebui să cuceresc măcar 20 de trofee de Mare Șlem ca să pot fi la nivelul ei. Nu există termen de comparație între noi”, a declarat Osaka într-o conferință de presă.

2-1este scorul înfruntărilor directe, în favoarea Serenei Williams. Osaka a câștigat însă cel mai important meci, finala US Open 2018

Vezi și: 

Cristian Tudor Popescu, despre revenirea lui Darren Cahill în echipa Simonei Halep: „El îi oferă ceva ce nu se găsește în România” + „Înțepătură” pentru Ion Țiriac

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  17 Septembrie 2019, 09:42

O cred. Este emblematic pentru o japoneza. Respecta-i pe ceilalti pentru a ti se intoarce macar a suta parte din empatia manifestata.

marian0904
marian0904  •  15 Septembrie 2019, 08:41

E un respect prostesc, chiar Osaka o recunoaste. O pune pe Serena sus pe piedestal. Probabil ca daca ar depasi blocajul ar avea o discutie normala, poate si o mica barfa despre Masha. Oricum, cel mai important e ca pe teren sa joace la 100%.

347655969058390
Ion Popescu  •  14 Septembrie 2019, 22:13

O veste foarte importanta pentru sportul romanesc ! Tipic GSP.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează