SPORTURI  »  TENIS  »  FRT

Năstase a fost pus pe lista neagră a Federației Internaționale » Dezvăluirea președintelui FRT + Șansele ca Simona Halep să participe la BRD Bucharest Open

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 11:58

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a dezvăluit că Federația Internațională de Tenis (ITF) l-a trecut pe Ilie Năstase pe o listă de aproximativ 20 de oameni, care au interdicții totale sau parțiale de a participa la evenimente.

"Am primit un mail de la Federația Internațională, cu o listă pe care sunt 6-7 persoane care nu au voie deloc în bazele sportive în timpul desfășurării competițiilor.

Mai sunt vreo alte 12 persoane, printre care și Ilie Năstase, care își pot cumpăra bilete, dar nu au voie să pătrunda în zonele VIP și cele oficiale", a spus Cosac la TV Digi Sport.

Ilie Năstase a fost suspendat de ITF după incidentele de la meciul de FED Cup România - Marea Britanie, când căpitanul nejucător al tricolorelor le-a jignit pe reprezentantele britanice.

George Cosac a oferit detalii și despre BRD Bucharest Open, competiția WTA care va avea loc la București în perioada 15-23 iulie. Oficialul FRT nu știe încă sigur dacă Simona Halep, campioana de anul tercut va participa la turneu, dar a confirmat prezența altor 4 românce.

"Am avut o discuție cu Simona înainte de a pleca la Eastbourne. Ea își dorește să joace la București, dar depinde de ce va face la Wimbledon și de locul din clasament. 

Vor fi prezente celelalte fete din echipa de FED Cup: Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Ana Bogdan", a adăugat George Cosac.

Simona Halep joacă la Wimbledon contra Johannei Konta, pentru calificarea în semifinalele turneului și pentru a urca pe primul loc în clasamentul WTA, într-un meci care poate fi urmărit pe GSP.ro! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tanasevictor
tanasevictor  •  11 Iulie 2017, 13:17

In vizita poate ,nu cred ca poate participa SIMONA in cazul in care castiga si astazi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează