SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

Navratilova subliniază eroarea care a costat-o pe Simona Halep finala Australian Open: "Aici a greșit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 09:15

Simona Halep a pierdut sâmbătă finala Australian Open, 6-7 (2), 6-3, 4-6, cu daneza Caroline Wozniacki, și a fost detronată de pe primul loc WTA.

Martina Navratilova, fost lider WTA și câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, a analizat finala Australian Open și a explicat motivul pentru care Simona Halep a pierdut.

"Când Wozniacki a luat pauza medicală, Simona trebuia să se miște mai mult pe teren. Trebuia să facă niște mișcări ca să își mențină ritmul. Ea doar a stat timp de 5-6 minute și nu a făcut nicio mișcare. Da, poate că nu mai avea energia necesară, dar tot trebuia să se miște. Și-a pierdut complet ritmul", a spus Martina Navratilova pentru Eurosport.

"Jucatoarea care și-a păstrat calmul a câștigat până la urmă.

Halep a fost mai agresivă și a avut mai multe puncte câștigătoare, dar a comis și mai multe greșeli.Wozniacki a meritat să câștige pentru că a fost mai bună în punctele decisive"Martina Navratilova

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
1802222633138798
Emil Cristescu  •  30 Ianuarie 2018, 20:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulletproof
bulletproof  •  30 Ianuarie 2018, 18:37

Foaie verde, ... 'beleregi', / Adversarii nu-i ... 'alegi' ! / Ori iti place, ori nu-ţi place, / Alţii ... 'mama' nu mai face !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2018, 17:47

Simona a jucat foarte bine , e in evident progres ,poate managementul turneelor sa zic asa poate fi ameliorat. Sa aleaga ,nu sa culeaga.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează