TENIS  ·  ATP

Nick Kyrgios spune că s-a culcat cu mai multe fane: „E la ordinea zilei! Celor din Europa de Est le-aș da jumătate din avere”

Kyrgios și Kalinskaya  s-au despărțit +11 FOTO
Kyrgios și Kalinskaya s-au despărțit

Joi, 21 Mai, 14:57

Australianul Nick Kyrgios (25 de ani, 40 ATP) a admis că aventurile cu fanele sale sunt la ordinea zilei.

Nick Kyrgios e un rebel pe terenul de tenis, iar viața lui extrasportivă este una la fel de tumultoasă. Într-o discuție online cu fanii, sportivul australian a oferit răspunsuri fără ascunzișuri. 

Întrebat dacă a întreținut vreodată relații sexuale cu vreo fană, Kyrgios a confirmat fără ezitare: „Da. Acum serios, dacă nu sunt implicat într-o relație serioasă, e un lucru obșinuit să mă culc cu fanele”.

Kyrgios a încercat apoi să facă portretul partenerei ideale: „Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare. Mai ales cele înalte din acea regiune, îmi vine să le spun sa îmi ia jumătate din avere”.

Kyrgios s-a certat cu Kalinskaya 

Nick Kyrgios a format un cuplu cu Anna Kalinskaya (21 de ani, 95 WTA) până în luna martie a acestui an. Relațiile dintre ei nu au rămas tocmai bune, după cum preciza sportiva din Rusia: „Da, ne-am despărțit. Nu suntem prieteni. Nu voi mai vorbi despre el, respectați-mi decizia”.

+12 FOTO

VIDEO / Videoclip MAI pe piesa lui Smiley, cu Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ianis Hagi

Citește și alte știri din tenis:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1