SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Nick Kyrgios spune că s-a culcat cu mai multe fane: „E la ordinea zilei! Celor din Europa de Est le-aș da jumătate din avere”

Kyrgios și Kalinskaya  s-au despărțit +14   FOTO
Kyrgios și Kalinskaya s-au despărțit

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 14:57

Australianul Nick Kyrgios (25 de ani, 40 ATP) a admis că aventurile cu fanele sale sunt la ordinea zilei.

Nick Kyrgios e un rebel pe terenul de tenis, iar viața lui extrasportivă este una la fel de tumultoasă. Într-o discuție online cu fanii, sportivul australian a oferit răspunsuri fără ascunzișuri. 

Întrebat dacă a întreținut vreodată relații sexuale cu vreo fană, Kyrgios a confirmat fără ezitare: „Da. Acum serios, dacă nu sunt implicat într-o relație serioasă, e un lucru obșinuit să mă culc cu fanele”.

Kyrgios a încercat apoi să facă portretul partenerei ideale: „Femeile din Europa de Est îmi pun inima în mișcare. Mai ales cele înalte din acea regiune, îmi vine să le spun sa îmi ia jumătate din avere”.

Kyrgios s-a certat cu Kalinskaya 

Nick Kyrgios a format un cuplu cu Anna Kalinskaya (21 de ani, 95 WTA) până în luna martie a acestui an. Relațiile dintre ei nu au rămas tocmai bune, după cum preciza sportiva din Rusia: „Da, ne-am despărțit. Nu suntem prieteni. Nu voi mai vorbi despre el, respectați-mi decizia”.

+10 FOTO

VIDEO / Videoclip MAI pe piesa lui Smiley, cu Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ianis Hagi

Citește și alte știri din tenis:

Darren Cahill, antrenamente SF cu Halep: „I-am trimis un sistem special” + Cum este avantajată Simona de pauza competițională

Dominic Thiem e categoric » Face un turneu și ajută pe cine dorește

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează