SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Nimeni nu-l oprește pe Roger Federer! » Elvețianul a avut cel mai greu meci din ultimele luni, dar a rezistat eroic și s-a calificat în finala de la Indian Wells

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 22:46

Roger Federer (35 de ani), liderul din clasamentul ATP, s-a calificat în această seară în finala turneului Masters de la Indian Wells.

Elvețianul a avut un meci complicat în semifinale în fața croatului Borna Corici (21 de ani, 49 ATP). Federer s-a impus greu în trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-4, după două ore și 21 de minute de joc.

Liderul mondial a clacat pe propriul serviciu în primul set și a fost neputincios la retur, astfel că Borna Corici și-a adjudecat setul la 5.

Croatul a condus în setul doi cu break, a avut inclusiv 3-1, dar Federer a început să joace excelent din acel moment și a trimis partida în decisiv după ce a câștigat manșa secundă la 4.

Corici a condus de două ori cu break și în decisiv, dar Federer și-a dovedit încă o dată ingeniozitatea și a câștigat setul trei cu 6-4, obținând calificarea în finala de la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat și anul trecut.

În ultimul act, Federer se va duela cu învingătorul partidei dintre Juan Martin del Potro și Miloș Raonici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stevedoe
stevedoe  •  18 Martie 2018, 11:29

Din sferturi nu poti sa te califici direct in finala ... ;)

cristealaur1948
cristealaur1948  •  17 Martie 2018, 23:58

A scris articolul acum vreo doi ani.....8 august 1981....

popiques
popiques  •  17 Martie 2018, 23:51

are aproape 37 de ani, nu 35 :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează