SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Noi dezvăluiri făcute de Simona Halep după victoria de senzație cu Ostapenko: "Înainte de ultimul punct, îmi tremurau picioarele! E prima dată când plâng pe teren"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 14:45

Simona Halep este noul număr 1 WTA, după ce a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, în semifinala turneului de la Beijing. (Vezi aici detalii)

După meci, Simona Halep a vorbit și la conferința de presă despre jocul prestat și despre clasarea pe locul 1 WTA, dezvăluind că a avut mari emoții în finalul setului secund.

"Nu pot descrie acum ceea ce simt. E cel mai frumos moment din viața mea și îmi doresc să continue. La final, înainte de ultimul punct, îmi tremurau picioarele. Este ceva normal. Doar că de această dată m-am controlat și am jucat bine.

Visul meu a devenit realitate. După ce am învins, nici nu mi-am dat seama bine de ceea ce se întampla. Cred că e pentru prima dată când am plâns pe teren", a continuat noua lidera mondiala WTA.

Citește și: Simona Halep e noul număr 1 WTA » Prima reacție a româncei + surpriza organizatorilor de la Beijing după victoria cu Ostapenko

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  07 Octombrie 2017, 18:06

Prefer asa decat cu declarațiile becalului sau postările pe FB ale lu’ mimi ... Succes Simona!

stefy29
stefy29  •  07 Octombrie 2017, 17:35

Prosti rau romanii! Avem si noi pe cineva la sport primul om in lume si nu stim decat sa-l improscam cu noroi. Ba prostilor, fata asta , pe puterile ei, pe banii ei, pe sanatatea ei este PRIMA IN LUME si unii o apostrofeaza. Bravo Simona! Datorita tie romanica este acum centrul planetei . Sa continui drumul ta sa fii fericita si sa-ti realizezi toate dorintele!

haxor
haxor  •  07 Octombrie 2017, 17:21
Postat de king.baldwin pe 07 Octombrie 2017, 16:58

O sa ne inebuniti cu Halep vreo doua saptamani!!

Elibereaza pista perioada asta?!! ;-)))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează