SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ce-i reproșează CTP lui Novak Djokovic după ce a anunțat că vine la Australian Open: „Tace mâlc”

Novak Djokovic // FOTO: Imago
Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 14:09 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 15:35

Organizatorii Australian Open au fost de acord cu scutirea medicală prezentată de sârbul Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), care va participa la primul turneu de Grand Slam al anului deși nu e vaccinat împotriva COVID-19, spre nemulțumirea multor persoane.

  • Australian Open se va desfășura în perioada 17 ianuarie - 30 ianuarie, la Melbourne. Novak Djokovic este campionul en-titre în întrecerea masculină.
  • Concret, Djokovic deține acum o scutire emisă de o comisie independentă de experți medicali, care atestă că vaccinul îi oferă reacții adverse puternice.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a postat pe contul său de Facebook un mesaj referitor la situația sârbului, campion de 9 ori la Australian Open, și a criticat faptul că Djokovic nu oferă mai multe detalii despre situația sa.

Mesajul ministrului de Interne din Australia pentru Novak Djokovic: „Nimeni nu va beneficia de tratament special”
AUSTRALIAN OPEN
Mesajul ministrului de Interne din Australia pentru Novak Djokovic: „Nimeni nu va beneficia de tratament special”

Ce-i reproșează CTP lui Novak Djokovic după ce a anunțat că vine la Australian Open: „Tace mâlc”

„Nole tace mâlc.

«Ar fi cu siguranță util dacă Novak ar explica condițiile în care a solicitat și a obținut o derogare. Îl încurajez să vorbească despre asta cu comunitatea. Am trecut printr-o perioadă foarte dificilă în ultimii doi ani și aș aprecia câteva răspunsuri la asta». Declarația îi aparține lui Craig Tiley, directorul Australian Open și președinte al Federației Australiene de Tenis. 

Motivele acceptate în Australia pentru eliberarea unei scutiri medicale de vaccinare sunt patru: istoric de reacții anafilactice față de componente ale vaccinurilor aprobate, efecte adverse grave după vaccinarea cu prima doză, care au necesitat spitalizare sau au provocat incapacitare semnificativă, afecțiune medicală acută, boală cardiacă inflamatorie în ultimele 6 luni.

Novak Djoković tace mâlc”, a fost mesajul lui CTP.

La mulți ani tuturor! Vă urez sănătate, iubire și fericire în fiecare moment și sper să iubiți și să respectați toate ființele de pe această planetă minunată. Am petrecut timp de calitate alături de persoanele iubite, iar acum mă îndrept către Australia, cu o scutire pentru a putea juca.

 – Novak Djokovic

VIDEO Novak Djokovic, campion la Australian Open 2021

Citește și:

Caz revoltător la Australian Open: Djokovic scutit, indian INTERZIS din același motiv!

Geambașu dă de pământ cu Djokovic: „Un șoșoc posesor de scutire medicală pentru o suferință inventată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
10156661614577582
Mircea Rusu  •  06 Ianuarie 2022, 13:18

Tot respectul pentru Djokovic - pb medicale ale lui nu trebuiesc relatate la ctp/ Apropo ce inseamna ctp ul asta ca l vad in fiecare zi pe GSP. Si apoi ce s-a intamplat in Australia se numeste discriminare. Atata vreme cat vaccinarea nu e obligatorie, de ex nici la fotbal, handbal... nu e obligatorie si jucatorii sunt mai apropiati. Dar conducerea autraliana vrea sa arate ca actiunile ei din ultimul an nu o dezmint si ca se situeaza pe primul loc la discriminare. Rusine lor.

177948341171993
Petre Petre  •  06 Ianuarie 2022, 08:39

*** Nole asta!!! Nici nu îl bagă în seamă pe corp!!! Ce nesimțit!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1683284145050148
Gigel Bucur  •  06 Ianuarie 2022, 08:24

Ce nu știe ctp... Nole e Sârb!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează