SPORTURI  »  TENIS  »  ROMA

VIDEO Novak Djokovic, criză de nervi la Roma: „Cât mai vrei să jucăm? Te-am întrebat de 3 ori!”

Novak Djokovic, ferit de ploaie la Roma // foto: Guliver/gettyimages
Novak Djokovic, ferit de ploaie la Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 19:41 / Actualizat marti, 11 mai 2021 21:27

Novak Djokovic (33 de ani, locul 1 ATP) a avut o ieșire nervoasă în timpul meciului cu Taylor Fritz (23 de ani, 31 ATP), din turul 2 de la Roma, câștigat de sârb cu 6-3, 7-6 (7-5). 

Meciul dintre Djokovic și americanul Taylor Fritz, de pe arena centrală de la Foro Italico, a fost întrerupt în al doilea set, după o oră și 22 de minute de joc, la scorul de 5-5. Asta după ce primul act fusese adjudecat de sârb, scor 6-3.

Motivul pentru întreruperea partidei este ploaia torențială din capitala Italiei, care a pus pauză și în câteva dintre partidele de la feminin.

VIDEO. Novak Djokovic, criză de nervi în meciul cu Taylor Fritz

La 5-4 în setul 2, Djokovic a servit pentru a închide meciul. În timp ce ploaia cădea pe arena centrală de la Foro Italico, Fritz a câștigat la 0 game-ul pe serviciul lui Djokovic, moment în care sârbul a cedat nervos.

Djokovic a urlat spre arbitru, solicitând ca partida să fie întreruptă, în contextul ploii: „Cât mai vrei să jucăm? Te-am întrebat de 3 ori, nu verifici nimic!”. Imediat după, arbitrul a decis să pună pauză partidei.

Complexul Foro Italico, din capitala „Cizmei”, nu are acoperiș retractabil.

Djokovic a câștigat primul set al meciului cu Fritz după 36 de minute, scor 6-3, iar al doilea act s-a întins deja pe parcursul a 46 de minute, înainte ca meciul să fie întrerupt. După ce meciul a fost reluat, Novak Djokovic a reușit să câștige al doilea set, deși Taylor Fritz a reușit să ducă actul la tie-break. În final, sârbul s-a impus cu 6-3, 7-6 (7-5).

Djokovic va juca în optimi cu Cameron Norrie (49 ATP) sau Alejandro Fokina (48 ATP).

Scene incredibile și la feminin

Tot astăzi, la turneul de la Roma a avut loc un moment neverosimil. În meciul dintre Camila Giorgi și Sara Sorribes Tormo, câștigat de iberică după 3 ore și 53 de minute, tatăl jucătoarei din Italia a provocat probleme. Sergio Giorgi a avut mai multe comentarii la adresa arbitrei, care s-a temut pentru siguranța ei și a chemat, prin stație, paza!

Mai multe știri din tenis:

Patricia Țig, eliminată de Garbine Muguruza în turul 1 la Roma

Detaliu îngrijorător pentru Halep înaintea turneului de la Roma » Premieră negativă după 6 ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează