SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

NOVAK DJOKOVIC - DOMINIC THIEM // Nole s-a enervat după eliminarea de la Roland Garros: „Unele dintre cele mai proaste condiții în care am jucat vreodată! Au zburat umbrelele pe teren”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 18:01

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) s-a arătat foarte nervos după înfrângerea din semifinale de la Roland Garros cu Dominik Thiem (25 de ani, 4 ATP), scor 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5. Sârbul a contestat strategia organizatorilor în urma condițiilor meteorologice.

  • Thiem va juca duminică, de la ora 16:00, cu spaniolul Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), în reeditarea finalei de anul trecut.
  • Partida va fi liveSCORE pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Întrebat dacă a plecat vineri de la arenă înainte de a se anunța oficial că meciul se amână, sârbul a replicat: „Nu știu când am plecat. Am plecat când s-a anulat meciul”. El a continuat: „Îl felicit pe Dominic, a jucat excelent, mai ales în momentele importante. Ieri a bătut și vântul foarte tare, azi mai puțin, dar oricum a fost și acesta un avantaj. Oricum, felicitări! E unul dintre cei mai buni din lume și a arătat-o. Îi doresc succes în finală”.

Știu ei mai bine tenis!

Djokovic evoluează cu lentile de contact și a fost întrebat de jurnaliști dacă a fost deranjat de ploaie și vânt din această cauză și nu a putut juca la potențial maxim: „Când joci într-o atmosferă ca de uragan, e greu să fii la înălțime. Trebuie să te concentrezi ca să supraviețuiești, să-ți faci serviciul, jocul. Așa m-am simțit ieri. Dar asta e. Cred că am arătat un tenis foarte bun pe zgură sezonul acesta și nu am pierdut aici decât în semifinale.

Nu-mi caut scuze, Dominic a fost mai bun, bravo lui! Dar au fost unele dintre cele mai proaste condiții în care am jucat vreodată. Asta vă pot spune. Nu există reguli. Când am vorbit ieri cu supervizorul, el a venit pe teren și a zis că atâta timp cât nu zboară lucruri pe teren, e bine. Nu știam că umbrelele nu sunt considerate lucruri... au zburat pe teren ieri, în prima parte a meciului, dar e decizia lor. Știu ei mai bine tenis!”.

Vezi și:

Deznodământ dramatic în cea de-a doua semifinală Roland Garros: „roller coaster” întins pe două zile! » Se reeditează ultimul act de anul trecut

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
fishman75
fishman75  •  08 Iunie 2019, 22:31
Postat de fuller pe 08 Iunie 2019, 18:35

Asta intr-un fel ii da dreptate rebelului Kyrgios, care nu era incantat de RG. Organizarea e teribila. Il dau afara pe Dominic din conferinta pe care de abia o incepuse, si lasa meciurile sa se joace in conditii improprii... cand o sa aibe si ei una-doua arene care se pot acoperi in caz de nevoie?

nu pot face anul asta si nici urmatorul.....trebuie refacut notre dame abia dupa aceea daca ia foc si RG poate fac acoperis

ticbis
ticbis  •  08 Iunie 2019, 21:07

Are dreptate sarbul. Este cel mai slab organizat turneu de Grand Slam dintre cele patru. Astia, la Paris, nici macar nocturna n-au; ca despre acoperis retractabil nu cred c-au auzit... Rusine!

10155633308976552
Cornel Perju  •  08 Iunie 2019, 19:32

astia din Franta sunt inca in epoca de piatra, au lumanari in loc de becuri. Sunt absolut penibili. Imi place de Kyrgios ca are curajul sa spuna ceea ce gandeste. Da, RG este un turneu de ***. Nu sunt in stare nici macar sa puna niste becuri pe terenuri ca sa nu orbecaie jucatorii pe teren. Este absolut penibil ca unele meciuri sa fie intrerupte din cauza intunericului. Pana si in Romania exista o gramada de terenuri cu nocturna

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close