SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic, luat în colimator » Ce îi reproșează președintele ATP după cazurile de coronavirus de la turneul sârbului

Novak Djokovic, alături de Dominic Thiem la Adria Tour. foto: Guliver/Getty Images +23   FOTO
Novak Djokovic, alături de Dominic Thiem la Adria Tour. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 17:00 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 17:40

Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP), depistat pozitiv cu coronavirus, continuă să fie criticat după organizarea Adria Tour, competiția care a declanșat un val de îmbolnăviri în rândul participanților. 

  • CONTEXT: Novak Djokovic a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ, iar tot mai mulți participanți s-au îmbolnăvit cu noul tip de coronavirus. Sârbul este la patrulea jucător de la Adria Tour care are COVID-19, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki

Azi, a venit rândul lui Andrea Gaudenzi, președintele ATP, să-și exprime nemulțumirile vizavi de turneul desfășurat la inițiativa lui Novak Djokovic. Acesta l-a comparat pe Nole cu un „copil neascultător”. 

„Este evident că ne confruntăm cu o situație neplăcută, ne pare rău pentru sportivi, ne dorim să revină cât de curând posibil, dar ce s-a întâmplat la Belgrad trebuie să fie o lecție pe care să o învețe toți. 

Pot compara situația de acolo cu cea a unui copil neascultător, căruia îi spui să poarte cască când merge pe bicicletă, refuză, și ajunge să poarte cască doar după ce cade de pe bicicletă și se lovește. Acum știm cât de ușor se poate lua acest virus și știm că trebuie să fim precauți”, a declarat Andrea Gaudenzi, potrivit Eurosport. 

FOTO. Imagini de la Adria Tour

+19 FOTO

„Nu-mi mai reproșaţi mie”

Reacţiile după anunţul de test pozitiv al lui Djokovic nu au întârziat. „Rugile mele sunt pentru cei infectaţi cu coronavirus, dar nu-mi mai reproșaţi mie gesturile pentru care am fost catalogat drept iresponsabil sau stupid. Ce se vede aici nu are rival”, a scris Nick Kyrgios lângă clipul care îi arată pe jucătorii participanţi la Adria Tour dansând la bustul gol într-un club belgrădean.

„Contact fizic, total, fără măști, nici fanii nu purtau. Nu înţeleg”, s-a exprimat Chris Evert, în timp ce Bruno Soares a calificat turneul drept „un show al ororilor” și l-a numit pe Djokovic “imatur și iresponsabil”. “Insane” – nebunie, a fost caracterizarea lapidară a Anastasiei Pavliucenkova.

Citește și alte știri din tenis: 

Tatăl lui Novak Djokovic, declarație incredibilă după ce liderul ATP a luat coronavirus! Acuză alt jucător: „A făcut mult rău”

VIDEO Nick Kyrgios, reacție fără ocolișuri după petrecerea în urma căreia Novak Djokovic a fost confirmat cu Covid-19: „Asta depășește orice”

EXCLUSIV Reacție din tenisul românesc după ce Novak Djokovic s-a infectat cu coronavirus: „Poate avea de suferit! Frica din rândul jucătorilor va fi mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează