SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Novak Djokovic a rostit două nume înainte de Roland Garros: „Dacă Rafa nu joacă, ei sunt favoriți. Noua generație e aici!”

Danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma. +12   FOTO
Danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 19:53 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 22:00

Danezul Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), scor 6-2, 4-6, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma. După meci, sârbul a recunoscut superioritatea adversarului și l-a numit pe lista favoriților de la Roland Garros. 

Au rămas doar 11 zile până la startul celui mai imprevizibil Roland Garros din istoria recentă. Rafael Nadal nu a participat la niciun turneu de pregătire pe zgură, iar Novak Djokovic a avut prestații modeste la Monte Carlo, Banja Luka și Roma. 

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie de neînțeles » Ce au făcut după ce au postat primele imagini împreună
RELAȚIE
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie de neînțeles » Ce au făcut după ce au postat primele imagini împreună

Sârbul crede că în absența lui Rafa, Carlos Alcaraz și Holger Rune devin favoriți la Paris.

Novak Djokovic: „Alcaraz și Rune sunt candidați la câștigarea Roland Garros”

„Depinde dacă Nadal joacă sau nu. Dar lângă el sunt Alcaraz și Rune, acești băieți sunt candidați la câștigarea titlului. Noua generație este deja aici! 

Alcaraz este numărul unu în lume de luni bune. Evident, a jucat un tenis incredibil. Cred că e bine pentru sportul nostru că avem fețe noi, e normal. O spunem de ani de zile, e ceva ceea ce ne-am așteptat să se întâmple. 

Eu personal încerc să rămân acolo cu toți. Sunt mulțumit de cariera mea de până acum și încă îmi este foame să continui”,  a spus Novak Djokovic, potrivit Eurosport

+8 FOTO

Astăzi, la Roma, Rune a avut o prestație aproape perfectă în fața lui Djokovic. Nole a recunoscut cu mult fair-play superioritatea danezului.

„Au fost condiții pentru un tenis lent în ultimele zile, probabil cea mai rece și mai umedă vreme de când joc eu la Roma. Nu îmi amintesc să fi plouat atât în vreun an. Mi-a fost greu să găsesc loviturile potrivite.

Holger e foarte rapid, anticipează excelent. E talentat, dinamic, un jucător complet. Astăzi a fost mai bun. Și-a păstrat calmul și a meritat victoria”, a spus Djokovic.

VIDEO. Rezumatul victoriei obținute de Holger Rune în fața lui Novak Djokovic

Citește și alte știri din tenis: 

Surpriza anului în tenis: Carlos Alcaraz, eliminat la Roma de un maghiar aflat la debut în turneele ATP! Cotă 90 la pariuri!
ATP ROMA
Surpriza anului în tenis: Carlos Alcaraz, eliminat la Roma de un maghiar aflat la debut în turneele ATP! Cotă 90 la pariuri!
„Merg mai departe
WTA ROMA
„Merg mai departe" » Ana Bogdan se desparte de Roma cu gânduri pozitive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  18 Mai 2023, 17:37

Nole va castiga RG. La un turneu de Grand Slam experienta lui e determinanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează