SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

Novak Djokovic o laudă pe Naomi Osaka: „Este o decizie îndrăzneață, eu știu cum este”

Novak Djokovic (34 de ani), liderul clasamentului ATP, laudă demersul lui Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA).
Novak Djokovic (34 de ani), liderul clasamentului ATP, laudă demersul lui Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 17:20 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 17:55

Novak Djokovic (34 de ani), liderul clasamentului ATP, laudă demersul lui Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA). Nipona s-a retras de la Roland Garros 2021, în urma scandalului provocat de absența ei de la conferințele de presă. Naomi vrea să se îngrijească de sănătatea mintală.

Novak Djokovic crede că absența lui Naomi Osaka poate dăuna tenisului. Nipona, cvadruplă câștigătoare de Grand Slam, reprezintă cea mai importantă marcă din noua generație a tenisului feminin. 

Djokovic, de partea lui Osaka: „Avem nevoie de ea”

„Eu o susţin. Cred că a fost foarte curajoasă să facă asta. Dar îmi pare foarte rău că traversează momente dureroase şi că suferă din punct de vedere psihic. Sper să îşi revină cât mai repede. Este o jucătoare şi o marcă foarte importantă pentru sportul nostru. 

Pot să înţeleg foarte bine, pentru că eu însumi am avut deseori dispute cu presa. Ştiu cum este. Noi avem nevoie ca ea să-şi revină. 

Decizia sa este îndrăzneaţă, dar ea ştie cel mai bine cum se simte. Dacă are nevoie de timp pentru a reflecta şi pentru a-şi recăpăta energia, atunci trebuie să o facă. Sper că va reveni mai puternică”, a spus Novak Djokovic, într-o conferință de presă. 

VIDEO Novak Djokovic, calificare în turul secund la Roland Garros

Citește și alte știri de la Roland Garros 2021: 

Carla Suarez Navarro, bătălie epică la revenirea după cancer » A fost la un game de victorie în fața finalistei din 2018

10 lucruri despre Daria Kasatkina, următoarea adversară a Soranei Cîrstea la Roland Garros

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează