SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

VIDEO Imaginile momentului » Novak Djokovic l-a „provocat” pe Neymar la Monte Carlo: a ieșit spectacol în Principat!

Novak Djokovic și Neymar, în complexul de la Monte Carlo
Novak Djokovic și Neymar, în complexul de la Monte Carlo

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 08:59 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 09:51

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) debutează în cursul zilei de marți în Mastersul de la Monte Carlo, primul turneu important pe zgură al sezonului. Sârbul, revenit în circuit după polemica născută în jurul refuzului său de a se vaccina, a avut parte de o vizită neașteptată pe terenurile din Principat.

Luni, cu o zi înaintea debutului lui Nole în turneu, două dintre vedetele de la PSG, Neymar și Marco Verratti, și-au făcut apariția în extravagantul complex de la Monte Carlo, unde, la un moment dat, s-au întâlnit cu liderul din ATP. 

Djokovic, considerat de multe voci cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, n-a stat mult pe gânduri și i-a provocat pe Neymar și Verratti la o scurtă partidă de tenis de picior. Cei trei și-au testat abilitățile, au ținut „duble” cu mingea, făcând deliciul celor prezenți.

Ulterior, Verratti, Djokovic, Neymar, dar și DJ-ul Martin Garrix, s-au fotografiat împreună.

Imaginile momentului » Novak Djokovic l-a „provocat” pe Neymar la Monte Carlo: a ieșit spectacol în Principat!
Verrati, Djokovic, Neymar și DJ-ul Martin Garrix

Marți, în jurul orei 15:00, Novak Djokovic îl înfruntă pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (22 de ani, 46 ATP), în turul secund de la Monte Carlo.

Djokovic: „Îmi testez motorul, va dura până îmi voi intra cu adevărat în formă!”

Sârbul a dialogat cu jurnaliștii înaintea turneului și a dezvăluit că nu are mari așteptări, nefiind în formă după cele două luni de inactivitate.

„Încă mă simt motivat să fiu în circuit şi să concurez cu tineri, să încerc să-i provoc pe cei mai buni jucători din lume pentru cele mai mari titluri. Sunt foarte încântat să fiu aici şi Monaco este acasă pentru mine de peste zece ani. Am aşteptat cu nerăbdare momentul în care voi fi din nou pe teren, aşa că acesta este cel mai bun loc în care aş putea începe.

Înţeleg că probabil nu voi fi cel mai bun la începutul acestei săptămâni. Încă îmi testez motorul, ca să spun aşa, şi îmi construiesc jocul, aşa că va dura, evident, ceva timp, câteva meciuri pentru a intra cu adevărat în formă şi a găsi jocul competitiv de care am cu adevărat nevoie”, a declarat Novak Djokovic potrivit atptour.com

2 titluriare marele campion sârb la Monte Carlo, în 2013 și în 2015

VIDEO Ziua în care Novak Djokovic l-a învins pe Rafael Nadal la Monte Carlo

Citește și alte știri din tenis:

Victor Hănescu despre antrenorul cu care lucrează Simona Halep: „Cu Mouratoglou nu poți să zici: «Da’ de ce?»”

Novak Djokovic nu are prea mari așteptări la Monte Carlo: „Îmi testez motorul, va dura până îmi voi intra cu adevărat în formă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează