SPORTURI  »  TENIS  »  PARIS

VIDEO Djokovic, după ce a trecut cu mari emoții de Holger Rune: „A fost ciudat să-l văd acolo”

Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages
Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 14:23 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 14:29

În drumul către semifinalele turneului Masters de la Paris, Novak Djokovic (36 de ani, locul 1 ATP) a trecut de Holger Rune (20 de ani, #7 ATP). La finalul partidei pe care a câștigat-o în 3 seturi, 7-5, 6-7 (3), 6-4, Nole a comentat revederea cu Boris Becker, care i-a fost în trecut antrenor și îl pregătește acum pe jucătorul danez.

Între 2014 și 2017, Boris Becker, fost jucător important, cu 6 titluri de Grand Slam în palmares, i-a fost antrenor lui Novak Djokovic, cel mai titrat tenisman din istorie, deținător a 24 de trofee majore.

Seara trecută, cei doi s-au reîntâlnit în postura de oponenți. Novak Djokovic l-a înfruntat în sferturile de finală ale Mastersului de la Paris pe Holger Rune, tânărul danez pe care Becker a început de curând să-l pregătească.

A atacat organizatorii după ce s-a calificat în semifinala cu Djokovic: „O nebunie. Mulțumesc, e uimitor”
PARIS
A atacat organizatorii după ce s-a calificat în semifinala cu Djokovic: „O nebunie. Mulțumesc, e uimitor”

VIDEO. Novak Djokovic, despre reîntâlnirea cu Boris Becker: „A fost ciudat să-l văd acolo”

„Meciul a fost asemănător cu finala de anul trecut. Oricine putea câștiga oricare set. În setul al doilea am fost îngrozitor în tie-break, a fost probabil cel mai prost tie-break pe care l-am făcut anul acesta.

Felicitări lui Holger pentru că a rămas puternic mental și a jucat bine de pe tușă. Jucăm similar, amândoi ne mișcăm și ne apărăm bine, suntem jucători compleți.

Joacă mult mai bine în ultimele săptămâni, de când a început să lucreze cu Boris. A fost ciudat să-l văd pe Boris în boxa adversă, dar știam că s-ar putea întâmpla asta. Le urez lui și Holger mult succes la Torino”, a comentat Djokovic după meci.

La Paris, Djokovic îl va înfrunta în semifinale pe Andrey Rublev. 

Novak Djokovic și Holger Rune s-au calificat la Turneul Campionilor

Novak și Holger s-ar putea întâlni din nou la Torino, unde va avea loc Turneul Campionilor între 12 și 19 noiembrie. Cei 8 participanți sunt:

  1. Novak Djokovic 
  2. Carlos Alcaraz 
  3. Daniil Medvedev 
  4. Jannik Sinner 
  5. Andrey Rublev 
  6. Stefanos Tsitsipas 
  7. Alexander Zverev 
  8. Holger Rune

Mai multe știri din tenis: 

Iga Swiatek, victorie convingătoare cu Ons Jabeur și parcurs perfect la Turneul Campioanelor! Cunoaștem semifinalele competiției

Mărturie în premieră! Patrick Mouratoglou: „Mă simt responsabil, noi i-am recomandat acel supliment, s-a întâmplat să fie contaminat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează