SPORTURI  »  TENIS  »  PERMISIUNE

Veste mare din SUA pentru Novak Djokovic: a aflat dacă poate juca la Indian Wells și US Open în acest an

Novak Djokovic // sursă foto: Imago Images
Novak Djokovic // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 21:20 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 22:13

Novak Djokovic (35 de ani), locul 1 mondial în tenis, va putea lua parte la turneele din Statele Unite începând cu această vară.

Asta înseamnă că sârbul, campion la Australian Open 2023, nu va mai avea interdicție pentru US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, sau la Masters-ul 1000 de la Cincinnati.

Guvernul SUA a comunicat că „măsurile de urgență contra Covid-19 vor fi ridicate din 11 mai”, ceea ce înseamnă că un certificat de vaccinare nu mai este obligatoriu pentru intrarea pe teritoriul american.

„E ceva între voi?” » Gică Hagi, întrebat direct dacă e „la cuțite” cu Alibec
FARUL
„E ceva între voi?” » Gică Hagi, întrebat direct dacă e „la cuțite” cu Alibec

Novak Djokovic poate juca la US Open 2023, dar ratează Indian Wells și Miami

Cum însă aceste noi dispoziții intră în vigoare în luna mai, Novak Djokovic, nevaccinat, nu va putea lua parte la turneele de la Indian Wells şi Miami, ambele de categoria Masters 1.000 ATP, programate în martie-aprilie.

La începutul lui 2023, întrebat dacă își menține poziția de a nu se vaccina pentru a putea juca în SUA, sârbul a răspuns ferm că va accepta situația și va absenta de la respectivele turnee, la fel cum a făcut-o în 2022.

Mai multe știri din tenis: 

Povestea celor 10 trofee câștigate de Novak Djokovic la Australian Open

După mai bine de un an, a venit decizia finală în cazul lui Alexander Zverev, acuzat de fosta iubită că „m-a sufocat cu o pernă și m-a dat cu capul de pereți”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  01 Februarie 2023, 19:16

mai urmeaza chinezii sa ridice si ei masurile....ultimele doua mari democratii din lume. mcpmdr

paolo12
paolo12  •  01 Februarie 2023, 04:56

Nu e nimic de FCSB p-aici, nu sunt talpanisti pe traseu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează