FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

„E ceva între voi?” » Gică Hagi, întrebat direct dacă e „la cuțite” cu Alibec

Gică Hagi, la FCSB - Farul
Gică Hagi, la FCSB - Farul

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 21:13 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 00:20

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, a fost întrebat dacă între el și Denis Alibec (32) a existat o ruptură.

Denis Alibec a fost providențial în victoria obținută de Farul duminică seara, pe Arena Națională, 3-2 cu FCSB. A înscris golul de 1-1 cu un șut năprasnic, dar nu a mai sărbătorit reușita așa cum obișnuia în primele luni din sezon, îmbrățișându-l pe Hagi.

Din acest motiv, Gică Hagi a fost întrebat dacă relația dintre el și atacant este rece.

Marian Iancu planifică revenirea în fotbal. Clubul din Liga 1 pe care-l țintește
INVESTIȚII
Marian Iancu planifică revenirea în fotbal. Clubul din Liga 1 pe care-l țintește

„E ceva între voi?” » Gică Hagi, întrebat frontal dacă e „la cuțite” cu Denis Alibec

„Mai degrabă speram să mă întrebi cum am făcut ca Alibec să joace așa bine”, a răspuns „Regele” la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Hagi a continuat:

„Eu am un raport direct cu jucătorii. Dacă am ceva să îi spun care nu e de bine, îi spun (n.r. - lui Alibec). Dacă știu cum să-l fac mai bun, îi spun. Alibec nu putea să joace așa de bine, să facă diferența, dacă nu exista o chimie între noi.

Ca manager, trebuie să lucrezi mental cu jucătorul, cu un jucător ca Alibec trebuie să știi să vorbești cu el individual, să-l faci să se simtă foarte bun, un campion, iar așa o să dea maximum.

Am vorbit cu el, am avut niște ședințe pentru a fi Alibec care trebuie. Trebuie să se gândească numai la el, nu la altcineva. Și să joace pentru echipă, să intre în tactica ei, și atunci va fi fenomenal.

Alibec era fericit după meci. Nu uitați, a spus că a jucat cu niște copii în atac și a făcut-o foarte bine”.

„E ceva între voi?” » Gică Hagi, întrebat direct dacă e „la cuțite” cu Alibec
Denis Alibec a împlinit 32 de ani pe 5 ianuarie

În acest sezon, Alibec a înscris 10 goluri în 18 meciuri.

Gică Hagi: „Hagi e un brand național și mondial”

Hagi s-a declarat încântat de victoria cu FCSB și este convins că o mare parte dintre microbiștii români i-au ținut pumnii la duelul de la București.

„Cred că mai toată România a sărbătorit victoria noastră. Toată România e cu Gică Hagi, Hagi e un brand național și mondial. Din ce feedback am avut după meci, toată lumea a fost fericită. Nu vă spun câte felicitări am primit din toată țara. 

Cred că sunt un produs al țării, toată lumea se bucură când realizezi o performanță deosebită împotriva unui rival foarte bun.

Am câștigat un meci extraordinar pentru că am avut un atacant care face diferența în România, Alibec, și am avut curaj, atât echipa, cât și cel de pe bancă, care a făcut schimbările, a pus acei tineri de 2003, 2005, 2006 pe teren. 

Să pui acești copii, asta denotă încă o dată că Academia noastră lucrează foarte bine. La acel meci am fost foarte inspirat cu tot ce am făcut.

Când am egalat la 2-2, jucătorii au mers în poartă, au luat mingea și au dus-o la jumătatea terenului, pentru că mai voiau să dea un gol. Pentru mine asta este fantastic, extraordinar. Cred că a fost cea mai frumoasă seară a mea din ultimii ani”, a precizat antrenorul Farului. 

Mai multe știri din Superligă: 

Helmut Duckadam, despre scandalul de la Sepsi - FCU Craiova: „O prostie. Înseamnă că nu suntem pregătiți cu nimic în țara asta”

CFR, ofertă fabuloasă pentru UTA: „Dăm o sumă de bani, bonusuri și procent. Plus Roger, care este foarte bine pregătit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
Hcm27
Hcm27  •  01 Februarie 2023, 16:02
Postat de concret pe 01 Februarie 2023, 01:59

Toata Romania se bucura cand bercenarii sunt umiliti! Silkeborg, CFR, Farul, nu conteaza, cu totii ne bucuram la maxim cand *** echipa pierde, pentru ca atunci pierde nemernicia si coruptia din fotbal si castiga fotbalul in sine! Si ne unge pe suflet sa vedem cum crapa ficatul in gigisti!

Concret?Ca proștii!

parpalache
parpalache  •  01 Februarie 2023, 09:06

Poa sa fie„la cuțite”!Ca le-a sticat OMENIA și s-a suparat„hinu Dzidzi”!

bimbi79
bimbi79  •  01 Februarie 2023, 08:58

*** ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează