SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Novak Djokovic trebuie să se vaccineze, dacă vrea să participe la Roland Garros!

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 12:20 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 12:44

Novak Djokovic (34 ani) trebuie să se vaccineze, dacă vrea să participe la Roland Garros. Ministerul Sportului din Franţa a anunțat că tenismenii străini vor putea lua parte la competițiile sportive din Hexagon doar dacă au făcut vaccinul anti-Covid.

Jucătorii de tenis trebuie să prezinte dovada unui program complet de vaccinare și, de asemenea, trebuie să arate inclusiv un test efectuat cu mai puţin de 24 de ore înainte de intrarea în competiţie.

L-a durut? :) Ce a scris Djokovic despre Nadal » Diferență mare față de Federer
Australian Open
L-a durut? :) Ce a scris Djokovic despre Nadal » Diferență mare față de Federer

Franța, foarte clară în privinta regulilor impuse

Franţa a anunţat reguli stricte pentru sportivii care vor să participe la competiţii pe teritoriul acestei ţări. Pe lângă Roland Garros, regula vaccinării obligatorii se va aplica și pentru restul evenimentelor importante deșfășurate în Franţa: Grand Slam-ul de judo de la Paris, din 5-6 februarie, Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, precum și pentru meciurile din cupele europene de fotbal programate în următoarele săptămâni.

Novak Djokovic trebuie să se vaccineze ca să joace în Franţa

După ce scandalul dintre Novak Djokovic și guvernul Australiei a făcut înconjurul lumii, pe 17 ianuarie, a doua zi după expulzarea din Australia a tenismanului sârb, guvernul francez a clarificat protocolul cu privire la sportivii străini care vin la o competiţie majoră, inclusiv turneul de la Roland Garros. 

Astfel, pentru a putea participa la turneul de Grand Slam de la Paris, toți tenismenii vor trebui să prezinte dovada vaccinării. Prin urmare, Novak Djokovic nu va putea beneficia de o excepţie și va trebui să ia in calcul varianta imunizării anti-Covid dacă își dorește să participe la Open-ul Franței.

20de titluri de Grand Slam are Novak Djokovic în palmares, dintre care două la Roland Garros, în 2016 și 2021

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN TENIS: 

Un jucător cunoscut contestă titlul cucerit de Nadal la Australian Open: „Oricine poate câștiga un Grand Slam când Novak nu participă”

ATP, lovitură decisivă pentru Djokovic: „Din 24 ianuarie, e interzis!”

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (8)
267890
267890  •  01 Februarie 2022, 21:19

Ce s-o msi lungim! Propun ca Federer deja sa-l felicite pe Nadal pentru castigarea Roland Garros-ului. Les jeux sont faits!

mishu_74
mishu_74  •  01 Februarie 2022, 16:27

alte masuri coercitive si abuzive doar pentru ca se poate. in acest moment pe site-ul guvernului francez pasaportul vaccinal are trei optiuni: vaccinare completa, restabilirea de mai putin de 6 luni din boala si certificat ce atesta o contraindicatie la vaccinare. astea sunt regulile la care sunt supusi francezii, pe teritoriul Frantei. deocamdata legea franceza primeaza in fata oricarei alte masuri impusa de organizatorii vreunui turneu. asa ca, mai incet cu neparticiparea lui Djokovic la RG. inca nu e nimic sigur. bineinteles, trebuie samanta de discordie continua pe retelele de socializare altfel nu se face trafic.

mishu_74
mishu_74  •  01 Februarie 2022, 16:18
Postat de Antoneta Borcan pe 01 Februarie 2022, 14:13

Pentru ca ideile din creierul lui sint atit de fixe,in genul tuturor ca va muri sau va deveni leguma,rateaza intreceri mari...lumea care s-a vaccinat e dusa undeva,in negura,mintii...uluitor cum gindeste!Si ce putin ii lipseste ca fie cel mai bun!

ideile din creierul lui sunt ale lui si e dreptul lui sa se bata pentru ele. ideile din capul altora nu-s ale lor si tocmai de aceea sunt asa usor de manipulat. e atat de simplu. ;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează