SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT

Novak Djokovici, în topul celor mai influenţi bărbaţi ai anului

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 15:23

Novak Djokovici a fost votat al treilea cel mai influent sportiv al anului 2011, potrivit topului realizat de cititorii site-ului askmen.com, site care atrage peste 17 milioane de cititori.

Liderul mondial din clasamentul ATP se află pe locul 19 în clasamentul celor mai influenţi bărbaţi, doar doi sportivi depăşindu-l: Lionel Messi (FC Barcelona, numărul 10) şi Cadel Evans (cîştigătorul Turului Franţei, numărul 11). Sîrbul i-a întrecut pe cunoscuţii Barack Obama (preşedintele SUA) şi Mark Zuckerberg (fondatorul faecbook).

Cometariul jurnaliştilor despre ascensiunea şi performanţele pe care Novak Djokovici le-a avut în ultimul an a fost unul laudativ: "Chiar atunci cînd se credea că Rafael Nadal de-abia se află la începutul dominaţiei clasamentului mondial, a apărut Djokovici şi şi-a pus în funcţiune toate calităţile, arătînd de ce tenisul masculin este cel mai interesant sport de pe planetă”.

La fel ca anul trecut, cel mai influent bărbat din lume a fost votat, Steve Jobs, fondatorul Apple, urmat de membrii SEAL Team Six, departament care se ocupă cu combaterea terorismului în America şi de Larry Page, cunoscut om de ştiinţă şi cofondator-ul companiei Google.

TOP 10 CEI MAI INFLUENŢI BĂRBAŢI
1 Steve Jobs
2 SEAL Team Six
3 Larry Page
4 Warren Buffett
5 Kanye West
6 Mohamed Bouazizi
7 Prince William
8 Anonymous
9 Ryan Gosling
10 Lionel Messi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează