SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Nu-i mai merge cu Simona » O campioană de la Wimbledon anunţă: "Dacă Maria începe prost, Halep va cîştiga"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 12:57

Marea finală dintre Şarapova şi Halep este programată astăzi, de la 16:00, liveTEXT pe GSP.RO. Chiar dacă rusoaica este favorită, totul se poate schimba relativ repede în ultimul act ce va fi în direct pe Eurosport şi Antena 3.

Fosta jucătoare Marion Bartoli, campioană la Wimbledon în 2013, a declarat că Maria Şarapova are şanse mai mari să cîştige turneul de la Roland Garros, dar dacă sportiva rusă va începe finala la fel de slab ca precedentele trei meciuri, cea care se va impune va fi Simona Halep, informează express.co.uk. Şarapova a pierdut primul set în meciurile din optimi, sferturi şi semifinale, cu Stosur, Muguruza şi Bouchard.

"Simona a cîştigat şase meciuri şi nu a pierdut niciun set, deci este într-o formă extraordinar de bună. Experienţa Mariei o va favoriza puţin, dar ea are probleme atunci cînd adversara preia controlul devreme, cum pot Serena (Williams) şi Azarenka.

Cînd are timp să intre în ritm şi să îşi facă jocul, Maria Şarapova preia controlul şi este foarte periculoasă. Dacă Maria va începe prost, ca în ultimele trei meciuri, Simona va cîştiga. Însă Maria a jucat foarte bine în al treilea set cu Eugenie Bouchard şi poate fi în aceeaşi formă. Consider că Maria are şanse mai mari să cîştige", a spus Bartoli.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  07 Iunie 2014, 15:37
Postat de lapusneanul pe 07 Iunie 2014, 15:35

d-zeu nu a putut creea numai top modele asa ca tine :)

pentru s0ny18

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Iunie 2014, 15:35

d-zeu nu a putut creea numai top modele asa ca tine :)

ohio
ohio  •  07 Iunie 2014, 14:24

Maria e favorita,asta e cert.Simona are de partea ei tineretea,foamea de rezultate si faptul ca nu are ce pierde.Astea pot echilibra partida.Succes,Simona.Milioane de romani vor fi alaturi de tine si iti vor tine pumnii.Asteptam sa ne arati trofeul.Bafta!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează